AKTUELNO

Žene u proseku poljube 15 muškaraca, grade dva puta vezu na duge staze i isto toliko snažno pate pre nego što upoznaju srodnu dušu. Onu za ceo život.

Tako je pokazala britanska studija u kojoj je učestvovalo 2.000 ispitanika, a urađena je za potrebe pisanja romana The Rosie Project autora Geme Simsion.

Naučnici su došli i do saznanja da će četiri puta u proseku žena doživeti fijasko u ljubavi, odnosno imati loš sastanak, dok će dvaput biti ostavljena i srce će joj biti slomljeno pre nego što sretne čoveka svog života. Istraživanje je pokazalo i da će do tog trenutka živeti sa jednim partnerom i imati četiri veze na jednu noć.

Na osnovu rezultata studije, istraživači su zaključili da žene tokom života izađu na sedam randevua i dva sastanka "na slepo" sa osobom koju su upoznale preko interneta.

Najveća razlika između muškaraca i žena, a koju je pokazalo ovo istraživanje, je u broju seksualnih partnera - dok muškarci u proseku imaju deset, žene imaju sedam. Studija je takođe pokazala da muškarci imaju šest veza od kojih dve traju duže od godine, a žene pet. Pripadnici oba pola su bar jednom prevareni tokom života, a isto toliko puta u proseku prevare partnere.

#Ljubav

#Žena

'