separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

PET znakova da svom dečku izigravate majku, a to je najžešći ljubavni problem


Nekada se prema partneru ponašate kao prema detetu a da toga niste ni svesni.


Postoje znakovi koji ukazuju da svog partnera tretirate kao majka, a da toga niste ni svesni. Da biste tu grešku isprvili, prvo morate da je prepoznate.

Najzdravije su one veze u kojima su partneri ravnopravni. U vezi je dobro da brinete jedno o drugom, ali je pri tome važno da razlikujete brigu o partneru i brigu o detetu. Mnogi nisu ni svesni te razlike.

Ovo je pet pokazatelja da svom partneru glumite majku.

Stalno mu prigovarate 

Ako za sve što se napravi imate neki prigovor, onda se prema njemu ponašate kao jako naporna majka. Niko ne voli konstantne prigovore i u vezi je uvek bolje da rešavate probleme konstruktivnim razgovorom.

Vi ste uvek u pravu 

Ako smatrate da ste vi svaki put u pravu kada se raspravljate ili svađate, onda partnera ne doživljavate kao sebi ravnopravnog što bi kako smo već spomenuli, trebalo da bude najbitnije u vezi. Takve stvari sigurno primećuje i vaš partner u vezi i ne oseća se baš najbolje zbog toga.

Služite mu

Ako slažete njegovu odeću, skupljate mrvice za njim, kuvate mu i servirate svako jelo, brinete se da li je čist, opeglan, mirišljiv, onda čestitamo, postale ste majke svom partneru, a da to niste ni znale! U zdravoj vezi kućni poslovi bi trebalo da budu podjednako raspoređeni među partnerima.

Stalno ga branite

Ako svom parneru u javnosti stalno glumite advokata kada nešto kaže ili uradi, onda preuzimate deo krivice na sebe. Umesto da ga opravdate i štitite poput majke, bolje ga naučite da preuzme odgovornost za svoje ponašanje.

Potpuno ga kontrolišete 

Takvim ponašanjem ga podsećate na pravu majku. Ako pokušavate da kontrolišete svaki aspekt vaše veze, uključujući i njegov život, time ukazujete da nemate poverenja u partnera. To može jako loše da utiče na vašu zajedničku budućnost.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti