separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

OVO JE HIT U SRBIJI: Sutra je 8. mart, a samo na ovom mestu možete pronaći idealan cvetni poklon za svoju lepšu polovinu!


Najbolji majstori u cvećari "Girasole" svaku vašu zamisao sprovešće u delo, a tek kada vidite šta su spremili za Dan žena...


Početak marta svakako je poznat po prazniku žena ali i po tome što gotovo svi muškarci tog 8. u mesecu svojim lepšim polovinama, majkama, sestrama i prijateljicama daruju cveće - večiti simbol ljubavi, sreće i lepote.

Tog dana svaki od njih želi da posebne žene u svom životu obraduje posebnim cvetnim aranžmanom, a u Srbiji cvetna magija nastaje samo na jednom mestu u Beogradu - u cvećari "Girasole" koja se nalazi u ulici Svetog Nikole 102!

Njihovi vrhunski majstori svetskog ranga potrudili su se da i ove godine za sve svoje klijente pripreme unikatne cvetne aranžmane, a spremni su i da ispune svaku želju. Mi vam predstavljamo samo delić ove čarolije, a verujemo da će vas mnogi ostaviti bez daha.

Ako ste vi baš od onih kojima je cveće najlepši poklon, a želite da to izgleda svetski - kliknite na link Instagram stranice lil preko sajta https://cvecaragirasole.com/

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti