AKTUELNO

Kada je Nikol Everet bila pozvana na večeru od strane Keti nije ni slutila da će im se pridružiti Ketin muž Tomas.

PR jedne kompanije za organizovanje događaja Keti Kin i njen suprug Tomas bili su u otvorenoj vezi već 5 godina i pre nego što su stupili u brak. U njihovom životu je sasvim normalno da imaju seks sa drugim parovima, a ovog puta pozvali su Nikol, Ketinu koleginicu da im se pridruži.

- Tomas i ja smo još na početku zabavljanja priznali jedno drugom da nas privlače i drugi ljudi bez obzira na to što smo bili zaljubljeni jedno u drugo. Nastavili smo da živimo zajednički život u skladu sa našim željama. Nismo želeli da se foliramo i to smo oboje jako dobro prihvatili, izjavila je.

Kada je Keti upoznala Nikol na poslu, pozvala ju je u svoju kuću na večeru. Nikol nije ni slutila da će im se pridružiti Ketin muž i u kom smeru će to otići.

- Kada smo se Nikol i ja po prvi put srele osetila se velika poztivna energija, odmah smo se skapirale. Obe radimo za "Feeld", aplikaciju za otvorene parove i samce, i ona je znala da sam u otvorenoj vezi, a ja sam znala da je ona izlazila s parovima i ranije, dodaje Keti.

Foto: Pixabay.com

Kada sam na jednom događaju upoznala Nikol sa mojim mužem Tomasom, odmah se osetila neverovatna seksualna energija. Nismo želeli to da ispustimo.

Ubrzo smo stupili u odnos i sada ne možemo da zamislimo seks bez nje. To je najbolji seks u našem životu. Tomas spava ili sa njom ili sa mnom. Skoro se nije desilo da Tomas i ja vodimo ljubav bez nje. Uvek nas je troje i u tome uživamo. Nema sujete, nema ljubomore, jednostavno slušamo naše telo i potrebe.

Nikol dolazi iz Australije je veoma srećna što je treća osoba u vezi. "Stupila sam u ovu vezu kao treća osoba, odnosno kao "jednorog" i stvarno nema prostora za ljubomoru. Ja sam srećna žena. Keti i Tomas imaju dug i srećan brak i ja nikada ne bih želela da ugrozim tako nešto."

Foto: Unsplash

Ovaj trio se još uvek zabavlja i sa drugim ljudima, ali su se dogovorili da neće nikoga pozvati da im se pridruži dok im se neko svima jednako ne dopadne. I ako bilo ko od njih ima nezaštićen seks, svi će se testirati na polno prenosive bolseti.

Bez obzira na njihovu poliamoriju, Keti i Tomas su posvećeni svom braku i veoma su zaljubljeni jedno u drugo.

Tomas je objasnio: - Keti i ja imamo toliko dugu zajedničku istoriju. U braku smo već pet godina i imamo jednog sina koga mnogo volimo. Znamo da Nikol želi sve ovo za sebe, porodicu i brak, zato verujemo da će jednog dana napustiti naše gnezdo.

#Ljubav

#Seks

'