AKTUELNO

Najbolji majstori u cvećari "Girasole" svaku vašu zamisao mogu da pretvore u pravo remek-delo, a kad budete videli aranžman od 101 ruže ostaćete bez daha.

Kada dođe februar, čini se kao da zima i hladnoća prestanu da postoje i sve se pretvara u - ljubav. Ovaj mesec u godini poznat je kao "mesec ljubavi", a dobio je i dan koji je idealan za to - 14. februar "Dan zaljubljenih!

Ono što je karakteristično za taj dan jeste da se svi trudimo da na što originalniji način iznenadimo voljenu osobu! Iako se danas svi utrkuju da kupe što skuplje poklone, cveće je ipak ostalo neprevaziđeni znak ljubavi i pažnje!

Ipak i tu pojedinci diktiraju trendove, a u Srbiji i Beogradu postavlja ih cvećara "Girasole" koja se nalazi u ulici Svetog Nikole 102!

U ovoj cvetnoj galeriji možete naći aranžmane od kojih bukvalno dah može da vam zastane, a oni koji su već koristili njihove usluge kažu da se radi o pravim skulpturama od cveća!

Tako ćete umesto klasične korpe od 101 ruže moći da voljenoj osobi na kućnu adresu pošaljete u znaku reči: "I love you".

Ako ste vi baš od onih kojima je cveće najlepši poklon, a želite da to izgleda svetski -  kliknite na link Instagram stranice lil preko sajta https://cvecaragirasole.com/kategorija-proizvoda/dan-zaljubljenih/

Autor: Pink.rs

#Danzaljubljenih

'