AKTUELNO

Rezultat će biti nezaboravan.

Iako deluju jednostavno, muškarci nekada umeju da budu i dosta komplikovani. Umesto da kažu šta ih muči i šta žele, oni se stide, ćute i čekaju da same shvatite.

Ovo su neke od stvari za kojima žude, a sramota ih je da vam kažu:

VIŠE ORALNOG SEKSA

Foto: Pixabay.com

Sigurni smo da ovo nikoga ne iznenađuje. Međutim, ono što možda može biti iznenađujuće jeste da oni ne žele nužno samo oral. Mnogi momci vole da razmišljaju o oralu kao savršenoj predigri. Zvuči kao dobra ideja, naročito ako je uzvraćeno.

PRIVATNI PLES U KRILU

Naravno, misli se na ples od tebe, ne neke striptizete. Ono što je bitno jeste da momcima zaista nije važno što nemate telo striptizete. Poenta je da mu daješ privatni ples u krilu, poslasticu samo za njega.

Foto: Foter.com

PONEKAD PREUZMI INICIJATIVU

Nakon dugog radnog dana, donošenja raznih odluka i slično, tvoj muškarac samo želi da mu kažeš šta da radi. Zgrabi ga i odvedi do spavaće sobe, preuzmi inicijativu i uživajte u uzbuljivom seksu.

POKAŽI MU DA JE JOŠ POŽELJAN

Iako vam možda to ne deluje tako, i muškarcima je potrebno da se oseća poželjno, s obzirom na to da je mnogima ego veoma osetljiv. Pohvalite ga kako dobro izgleda ili kako vas baš uzbuđuje i sigurno će malo porasti kao kvasac, ali će vam to sigurno i vratiti na pravi način.

I. P.

#Muškarac

#Partner

#Seks

#Žena

'