AKTUELNO

Ispravite ove greške i ljubav će vam se osmehnuti...

Već ste pročitale nekoliko knjiga vrhunskih stručnjaka iz oblasti ljubavi, ali sreća vam se još uvek nije osmehnula. Onog pravog nema ni na vidiku.

Jedni vam pričaju da se trudite premalo, a drugi da se angažujete previše i trošite energiju zaludno. Ipak, glavni problem zbog kog nemate sreće s muškarcima leži u sledeća tri razloga:

Gledate na muškarce prvenstveno kao na seksualna bića

Iako je seks bitan, nije najbitniji. Umesto da mu nakon prekratkog poznanstva odajete svoje veštine u krevetu, pokušajte da ga najpre upoznate i saznate postoji li među vama emocionalna povezanost koja ipak drži kormilo svakog odnosa.

Nesigurne ste

Možda mislite da isijavate samopouzdanjem, no ponekad neki, na prvi pogled beznačajni, postupci mogu drugoj osobi stvoriti jednu sasvim drugačiju sliku o vama. Počnete li na prvom dejtu ogovarati svog bivšeg, vređati druge žene i isticati njihove nedostatke, istovremeno vređate sebe i svoju inteligenciju te ostavljate utisak osobe koja na sve ljude gleda kao na konkurenciju i nije sigurna u vlastite sposobnosti.

Ne prepoznajete signale koje vam šalje

Vama se u glavi rodila misao o idiličnoj vezi i odlučile ste ostvariti tu zamisao pod svaku cenu. Upravo to je stavka koja vas zaslepljuje jer ste, usmerivši se samo na jednu tačku, izignorisali sve signale muškarca naspram vas. Možda je on apsolutno nezainteresovan za vezu, želi isključivo seksualni odnos ili odnos bez obaveza. Nemojte razmišljati o tome kako ćete ga vi promeniti. Umesto toga, usmerite pažnju na upoznavanje osobe i ne gubite vreme tamo gde nada očigledno ne postoji.

#Ljubav

'