AKTUELNO

Prava diva!

Ukoliko maštate o licu bez nepravilnosti, morate znati da niste daleko od savršenog lica i da uz samo par saveta vi možete imati kožu koja će blistati.

Najpre je bitno da znate da hidratacija nije priča koja je izmišljena, već zaista funkcioniše.

Dakle, voda, voda i još vode.

U toku dana je dovoljno da popijete samo osam čaša vode. To će pomoći vašem organizmu da se očisti, a nepravilnosti koje postoje na koži postaće deo ružnog sećanja.

Takođe voda hirira kožu i čini je elastičnom. Zbog toga će vaša koža lica duže biti glatka i zaštitićete je od prevremenog starenja.

Čišćenje i higijena!

Za ovo vam nisu potrebni posebni kozmetički tretmani, dovoljno je da kod svoje kuće jednom mesečno naparite lice. Nako što naparite kožu lica, umijte se hladnom vodom a potom nanesite masku. Masku možete kupiti i izabrati po svom tipu kože ili je napraviti od sastojaka koje imate u kuhinji. Nakon toga nanesite kremu.

Ono što je takođe bitno je da lice ne izlažete predmetima ili dodirima ruku, koji su puni bakterija i prašine koja može dovesti do začepljenja pora a samim tim i bubuljica. Jednom nedeljno menjajte jastučnicu jer se i one brzo prljaju.

Kozmetika i nega!

Kada je reč o kozmetici, ona ne mora da bude skupa, ali poželjno je da bude prirodna, jednostavna, čista. Kada kupujete kozmetiku vodite računa da ne sadrži neke sastojke kao što je alkohol ili bilo koje druge supstance koje su teške za kožu. Dakle, micelarna voda za čišćenje, maska jednom nedeljno i krema koja prija vašoj koži lica. Naša preporuka za jesen i zimu koje su pred nama su malo masnije kreme u vosku koje veoma povoljno možete nabaviti u apotekama.

#Lepota

#Žena

'