AKTUELNO

Šta vam je u seksu bitnije: povezanost sa partnerom ili strast? Ako ne znate odgovor na ovo pitanje, zapitajte se koju pozu u krevetu najviše volite...

Misionarski položaj

Kod muškaraca ova poza sugeriše da vole igrati na sigurno, ali i da bi im koristilo da su malo samouvereniji u krevetu. Takođe, može ukazivati i na muškarca koji voli da kontroliše situaciju, ali da mu se dopada i vaša intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu se jednostavno želite opustiti.

Žena je na muškarcu

Obično je biraju žene koje vole dominirati i voditi stvari na svoj način. Vrlo su samouverene i vole moć. No to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja. U toj pozi, ona se može osloniti na njegove noge i ruke odmoriti na njegovim kolenima, a tako usput može pojačati stimulaciju G tačke i njemu omogućiti uživanje u prizoru. Dodatna pogodnost ove poze je što ostavlja muškarcu slobodne ruke za istraživanje drugih erogenih zona.

Doggy stil

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu ličnost, dok kod muškaraca ona može ukazivati na nesklonost ka intimnosti. Ako žena privuče noge bliže jednu drugoj, tada se pojačava pritisak na klitoris, a istovremeno i povećava ugao za dublju penetraciju.

Seks stojeći

Ljubavnici koji uživaju u seksu stojeći neprestano su u potrazi za nečim novim, a u krevetu obožavaju eksperimentisati. Muškarci kojima je ona najdraža su obično harizmatični, upečatljivi i odvažni. Žene su energične i neprestano su u potrazi za novim uzbuđenjima, piše 24sata.hr.

#Poza

#Seks

'