AKTUELNO

Ona sa svakom fotografijom otkriva kako to zapravo izgleda kada očekujete trojke.

Jedna žena koja očekuje trojke, beleži na fotografijama rast i razvoj svojih budućih beba. Marija, 36, iz Kopenhagena, je sa svojim iskrenim postovima na Instragramu dobila više od 46.000 sledbenika. Ona sa svakom fotografijom otkriva kako to zapravo izgleda kada očekujete trojke.

Marija i njen suprug Andres već imaju dva sina, a kasnije ovog meseca će dobiti još dve ćerke i jednog sina. Na Instagram profilu "triplets_of_copenhagen", možete videti neverovatnu seriju fotografija svih promena koje je Marija doživela tokom trudnoće.

Ona je priznala da se oseća "čudno" što uopšte može sama da se kreće sa tolikim stomakom, a da ne padne.

- Drago mi je što smo napravili ove fotografije, jer ovaj kolaž stvarno pokazuje veliki rast. Čudno je koliko brzo stomak može da poraste kada se u njemu nalaze tri bebe. - napisala je Marija.

Marija i Anders su se venčali nakon četiri godine od upoznavanja na Tinderu. Trojke su ih poprilično iznenadile, pogotovo što nisu išli ni na kakve tretmane za plodnost. Smatra se da su šanse za razvoj trojki bez ikakvog tretmana otprilike jedan u 4.400.

Marija je otkrila kako su bili prinuđeni da zamene svoj "SUV" za praktičniji mini bus kojim bi mogli da prevoze svoju veliku porodicu. Roditelji su morali da dođu do kreativnih načina kako da uklope nove krevetiće u ukuću, ali su takvi Marijini postovi tokom trudnoće osvojili na stotine sledbenika.

#Trudnoća

'