AKTUELNO

Često imamo strah od paukova i izbegavamo ih u širokom luku. Međutim, prema feng šuiju je pauk drevni simbol stvaranja, kreativnosti i marljivosti, kao i talisman sreće koji donosi dobre vesti.

Pauk je snažan vizualizator koji pomaže da ostvarite svoje ciljeve.

"Uštedite i povećajte količinu novca“ to je moto pauka! Od davnih vremena, pauk deluje kao zaštitnik ljudi i čuvar ognjišta. Zbog sposobnosti da pletu mrežu, pauk je simbol složenosti života i sudbine.

Telo pauka je napravljeno kao broj osam, a noge predstavljaju četiri promene i četiri smera.

Paukova mreža predstavlja „točak života“, koji uključuje sve opcije ili rešenja. U nastavku saznajte kako vam pauk može pomoći u životu.

Privezak u obliku pauka Ovaj privezak je talisman koji povećava marljivost. On će naučiti svog vlasnika da se koncentriše na postizanje rezultata, učiniti ga pažljivijim i sposobnijim.

Broš u obliku crvenog pauka Ovaj broš je odličan način povećanja debljine vašeg novčanika. Nije slučajno da se u Engleskoj mali crveni pauk naziva simbolom nasleđa: ako se takav pauk spusti ili padne na čoveka sa krova, onda će ova osoba uskoro dobiti nasledstvo. Ne čekajte da bogatstvo padne sa neba - nabavite broš-talisman!

Manžetne u obliku pauka Ovo je talisman za čoveka koji želi postići mnogo u životu i ostvariti se maksimalno.

Kompjuterski miš sa slikom pauka Ovo će odgovarati svima koji provode više od 8 sati na poslu. On će vaše radno vreme ispuniti značenjem i biće vam zanimljivije na poslu.

#Kuća

#pauk

'