AKTUELNO

Postoje četiri tipa - kruška

Italijanski seksolog Pijero Lorensoni je u svojim istraživanjima došao do zaključka da na osnovu oblika grudi možemo otkriti seksualni karakter žene kao i njene sposobnosti u krevetu. Uporedio ih je sa voćem i evo šta je saznao...

Kruške

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Dinje

Žene čije grudi liče na dinje padaju na divljenje muškarca koji će ih tako vrlo lako privući u krevet. U krevetu vole nežnost i uvek od partnera očekuju da ih jako razmazi.

Limun

Ako pripadate kategoriji žena čije grudi svojim oblikom podsećaju na limun, jedno je sigurno – imate divlji i neukrotiv karakter. Naime, žene koje imaju ovaj oblik grudi vole adrenalin, drskost i uzbuđenje u krevetu i sa njima je dobar seks garantovan.

Grejp

Žene koje imaju grudi u obliku grejpa su stidljive i nezainteresovane za seksualne izazove i strastvene poteze. Međutim, ono sa čime njihovi partneri sigurno neće pogrešiti su nežni dodiri i dugo maženje.

Veličina grudi

Prema Lorenconovoj teoriji, žene sa velikim grudima dobre su u krevetu, retko odbijaju seks, ali istovremeno uživaju u nežnosti. Prema istraživanjima pomenutog seksologa žene sa malim grudima jako vole seks, uzbudljive su i senzualne. Osim toga, odlični su životni saputnici.

#Seks

#grudi

'