AKTUELNO

Obožava igrice!

Sigurni smo da skoro svaki pripadnik zodijaka ponekad igra "igru zavođenja" ili nadmudrivanja u bilo kom odnosu, bilo muško - ženskom, poslovnom ili prijateljskom.

Jedan od znakova koji je u stanju da se večito igra, i kad kažemo večito, mislimo u bukvalnom smislu te reči, tako da oni ne miruju čak ni dok spavaju. U pitanju je Ovan, pobednik u nadmudrivanju, zavođenju i taktiziranju.

Oni su neumorni, neumoljivi i nadasve inteligentni!

Ovnovi imaju čarobnu, magnetičnu ličnost, a budući da vole da kontrolišu dobri su u ljubljenju. No, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu.

Foto: Pixabay.com

Njihovi trenuci strasti često znaju biti brzoprolazni, ali ako ih podele s vama, očekujte jednu od najintezivnijih ljubavnih doživljaja.

Kako ga zavesti?

Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente će uvek rado primiti.

Ne pokušavajte da ih pobedite u igranju igrica. Onda kad budete mislili da ste pobedili, tad će zasijati u punom sjaju i pokazati ko je glavni.

#Horoskop

#Ovan

#Znakovi

#zodijak

'