AKTUELNO

Provereno.

Mnoga istraživanja su pokazala da žene sa godinama stiču seksualno samopouzdanje, te dame koje su u ušle u četvrtu deceniju se smatraju najboljim ljubavnicama.

Osim toga, postoje i još neke karakteristike koje određuju fatalnu ženu, punu emocija i strasti.

Ona prihvata svoje telo

Dok mlade devojke u radnim dvadesetim godinama svaki dan gledaju sebe u ogledalu, traže svaku manu i uglavnom su nezadovoljne onim što vide, dame u tridesetima dostižu zrelost koja utiče i na akciju u krevetu. Ona je ostvarena, svesna je svojih kvaliteta i prihvata svoje telo - pa čak i jasno vidljive nedostatke. Upravo zbog toga, opuštenije su u krevetu i jasno do znanja stavljaju partneru šta vole, a šta ne.

Ima veliku seksualnu snagu

Prosečna žena do svoje tridesete godine verovatno promeni nekoliko seksualnih partnera. Samim tim, osim osnovnih poza, ona je ovladala ljubavnim veštinama koje joj prijaju, a to zadovoljstvo će i te kako osetiti njen partner.

Komunikacija

Kako postaju svesnije svog tela, žene sa godinama stiču sopstvene poglede o seksualnim odnosima. Samim tim, više ne doživljavaju seks kao tabu temu, te su spremne da sa svojim partnerom razgovaraju o temama iz spavaće sobe. Ovo je veoma važno, jer nekad kroz iskrenu i konstruktivnu komunikaciju može da se unapredi seksualni odnos među parovima.

Užitak

Žena u tridesetim godinama nema želju za dokazivanjem u krevetu, već joj je najvažniji užitak. Ona će otvoreno pokazati šta joj prija, te partneru staviti do znanja šta tačno treba da radi. Očekivano, ona će nezaboravno veče priuštiti i svom izabraniku - dovoljno je samo da kažete svoju želju.

Privlačnost

Dok devojke uglavnom se trude da zavedu muškarca fizičkim izgledom, nešto starije dame u prvi plan ističu svoj intelekt, ali i profesionalne lične uspehe u životu. One su svesne svojih kvaliteta, hrabre su i time šarmiraju jači pol.

#Seks

#Žena

'