AKTUELNO

Treći međunarodni festival 'Kruševac kroz oblake' održaće se sledećeg vikenda od 30.juna i 1.jula u Kruševcu.

Suzana Milosavljević, direktorka Turističke organizacije Kruševac, najavila je ovaj jedinstveni događaj u našoj zemlji koji će se narednig vikenda održati u srcu Srbije, u Kruševcu.

- Nalazimo se na jednom boženskom mestu sa koga se vidi ceo grad Kruševac, a treći međunarodni festival balona „Kruševac kroz oblake“ počinje sledećeg vikenda 30.juna i traje do 1.jula - rekla je Suzana Milosavljević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je objasnila, radi se o jedinstvenoj manifestaciji u našoj zemlji obzirom da je reč o toplotno vazdušnim balonima.  - Kao i prethodnih godina imaćemo brojne posade kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Ova manifestacija je velika atrakcija i izaziva veliko interesovanje. Pored „vožnje“ balonima za posetioce je organizovan i bogat program - rekla je ona, i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Od ranih jutarnjih časova čeka nas bogat zabavni program. Od dečijeg kutka, zdravstvenog kutka, do promocija raznih turističkih organizacija. Takođe, biće i gostovanja muzičkih zvezda, koncert će održati Van Gog, kao i Dejan Petrović sa svojim orkestrom - najavila je Milosavljević.

Foto: TvPink Printscreen

"Žikina šarenica" - Vaša dobra navika

Foto: Promo

#Televizija Pink

#žikina šarenica

'