AKTUELNO

Malo koja mlada razmišlja o jednom jako velikom problemu sa kojim može da se suoči na dan venčanja.

Veoma mali broj mlada razmišlja o tome da li će moći da ide u toalet sa velikom venčanicom koju su odabrale za svoj veliki dan – ali na svu sreću postoji jedno genijalno rešenje za to.

Velike kese koje dobijamo pri kupovini mogu da posluže baš u ove svrhe, jer su odlične za pomoć mladama prilikom odlaska u toalet da tom prilikom ne pokvase i isprljaju haljinu.

Jedna žena podelila je na društvenoj mreži kako je napravila veoma koristan izum koji joj je pomogao da na dan venčanja slobodno ide u toalet bez da pokvasi haljinu. Uz pomoć velike Ikea kese ona je uspela da prikupi haljinu bez da joj pomažu drugarice.

- Udala sam se pre nekoliko nedelja i stvarno sam bila zabrinuta kako ću ići u toalet, a bila sam srećna što sam mogla da to obavim sama. Da me neko gleda i pomaže mi dok ja idem u toalet? Da ja ne mogu da koristim ruke da se obrišem toalet papirom? Šta ako baš tada dobijem? Nema šanse. Neke od stvari slične ovoj postoje kako bi pomogle mladama, ali su preskupe samo zbog toga što su namenjene venčanju. Moja pomoć kod korišćenja toaleta koštala me je 90 dinara i napravila sam je neposredno pre venčanja, objasnila je ona.

Bilo joj je potrebno oko 3 minuta da napravi ovaj dodatak. Verovatno imate negde neku kesu poput ove, ili možda baš ovu, koju možete da isečete i očas posla napravite ovakav držač za venčanicu.

Isecite dno kese kroz koje ćete se provući, polako podignite i skupite haljinu, okačite ručice o ramena i slobodno koristite toalet.

#Mlada

#Venčanica

'