AKTUELNO

Najbolja je ona ljubav koja nam u isto vreme pruža i osećaj sigurnosti i osećaj slobode.

Kada 14. juna Venera i Uran naprave kvadrat na nebu, sa Venerom u Lavu i Uranom u Biku, doći će do podgrevanja ne samo prilika na nebu već i u našem ljubavnom horoskopu.

Venera u znaku Lava voli mnogo, voli velike gestove, ne želi da utišava svoje srce i ne plaši se da napravi velike probleme. Kada je u ovom znaku onda je spremna da hrabrije istupi nego kad je u nekom drugom znaku.

Foto: Pixabay.com

Uran je nešto drugačiji i tu je da malo prodrma stvari, ali dok je u Biku on je kontradiktoran. On nas izaziva da razmišljamo o tome šta nas čini sigurnima i kako možemo da pronađemo stabilnost, a da opet ostanemo slobodni.

Uran i Venera će nas navesti da se zapitamo šta nam je zaista važno u odnosu između dve osobe i koliko je sloboda bitna u životu i vezi. Većina nas ulazi u vezu i želi da se osoba sa kojom su promeni, iako naglašavamo da ne želimo da je menjamo.

Ove nedelje, Venera i Uran nam donose mogućnost da izađemo iz rutine u koju smo zapali u našoj vezi. Možda ćemo poželeti da doživimo nešto drugačije, da odemo na put, ali i da smislimo način da malo začinimo stvari u spavaćoj sobi. Bićemo spremni da eksperimentišemo i izađemo iz zone komfora.

Foto: Pixabay.com

Ove nedelje bićete otvorenog uma i vi i vaš partner pa iskoristite ovaj period da isprobate nešto novo. Možda ćete u ovom periodu poželeti da ispunite neku vašu fantaziju ili želju, pa je slobodno iznesite vašem partneru. Možda vas i on iznenadi sličnom izjavom. Ovaj period označava početak romantične letnje sezone, pa ćemo biti otvorenog uma i spremni za nove ljubavne izazove.

#Horoskop

#Ljubav

#Venera

#planete

'