AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za naredne mesece.

Od 15. maja do 10. oktobra na nebu je nezgodna konstalacija - Mars u Vodoliji i Uran u Biku u kvadratu donose vrlo konfliktne situacije, ističe za "Novo jutro" astrolog Dušan Cincović.

- Ljudi će biti nervozni, impulsivni, moraće da vode računa u saobraćaju, da paze da se ne povrede i mnogima bi mogla da strada potkolenica. Uran je ušao u znak Bika i biće tu narednih osam godina, malo će izaći krajem ove godine, tako da uticati na fiksne znake: Bikove, Vodolije, Škorpije i Lavove. Biće i pozitivnih i negativnih promena - kaže Cincović.

Foto: TV Pink

Astrolog Darka Cvetković kaže da se, bez obzira na sve, Bikovima i Jarčevima pojačava energija i moraće da razmišljaju o novom projektu i poslu.

- Device moraju da se bave privatnim poslom, ali će morati da povedu računa o zdravlju, posebno o stomaku i debelom crevu. Jarčevi moraju da povedu računa o načinu ishrane, a Bikovi ulaze u strasnu vezu. Device i Jarčevi su standardni, tradicionalni i više vole miran život. Bikovi su svakako najaktuelniji kada je ljubav u pitanju - kaže Cvetković.

Cincović kaže da će Ovnovi biti dosta aktivni, finansijski ih očekuje promeljiva situacija, a Lavovi će prolaziti dosta solidno i na finansijskom i na profesionalnom polju.

Foto: TV Pink

- Strelčevi će biti mirniji i najviše će biti problema sa zaradom. Ovnovi nek se čuvaju povreda, Lavovi će imati kardio-vaskularne probleme, a strelčevima stoji dobro zdravlje - kaže Cincović.

Govoreći o vodenim znacima, Cvetković kaže da je najaktuelniji Rak i da se kod žena očekuje pojačana plodnost i brak. Škorpija će, s druge strane, imati problema u braku, dok će Ribe imati novo poznanstvo povezano s inostranstvom.

- Ribe imaju skriveni bes, pa moraju da vode računa kako će da kanališu energiju. Kod Rakova je osetljiv gornji deo tela, a Škorpija mora da vodi računa o krvnom pritisku - kaže Cvetković.

Foto: TV Pink

Kada je reč o poslu, Cvetković kaže da je Škorpiji leto važno jer mora da završi posao koji nije završila u februaru. Raka očekuje unapređenje, a Ribe moraju da iskoriste kreativnost za povećanu zaradu.

Govoreći o vazdušnim znacima, Blizanci će biti vrlo efikasni, snalažljivi, rkeativni i sa puno ideja. Finansijski će stajati solidno. Najbolju zaradu imaće Vage, ipak, uz dosta problema na poslu.

- Vodolije moraju da uvedu promene i planiranja za naredni period. Kada je reč o ljubavi, Blizanci zadržavaju status kvo, Vage mogu da imaju nezadovoljstva i raskide, a najlošije će proći Vodolije. Blizance očekuje puno nervoze, Vage problemi sa alergijama, a Ribe će s vremena na vreme biti depresivne, ali manje nego u prethodnom periodu - kaže Cincović.

Više o ovoj temi pogledajte u nastavku:

#Horoskop

#Novo jutro

#leto

'