AKTUELNO

Žene koje imaju tanku i retku kosu znaju koliko je teško napraviti frizuru koja će trajati ceo dan i učiniti da kosa izgleda gušće.

Tanka kosa je nezahvalna za oblikovanje, ali uz ove trikove popularnih blogerki sa Instagrama i veštih frizera možete lako učiniti da vaša kosa dobije volumen.

Vaša kosa može izgledati gušće bez trošenja novca, drastičnog šišanja, promene boje kose i kupovine skupih preparata koji na kraju ne daju nikakav rezultat. Reč je o jednostavnim trikovima vezivanja i oblikovanja kose, a ove frizure za volumen može svaka dama da napravi kod kuće za par minuta.

Jedna od ovih frizura je konjski rep u malo drugačijem izdanju. Vežite rep visoko, ali nemojte da zatežete kosu preko temena glave, već neka bude malo podignuta, dok rep treba da uvijete u lokne ili talase.

Takođe, dobićete na volumenu ako polovinu kose vežete u punđu, a dugi deo ostavite da pada ili ga uvijete. Za tanku i i ravnu kosu preporučuje se i klasičan niski rep.

Frizura koja je u poslednjih nekoliko godine veliki HIT jeste talasasta i "zamršena" kosa. Napravite talase i pustite kosu da ležernio pada, tako ćete dobiti savršen volumen i dozu elegancije.

Šro se tiče punđi za tanku kosu, preporučuje se klasična niska punđa, ali sa modnim dodacima. Napravite najobičniju punđu i oko nje obmotajte maramu ili traku, tako ćete dobiti originalan stil, a kosa će izgledati gušće i lepše.

#Frizura

#Kosa

'