AKTUELNO

Nikad lakše.

Ako ste razmišljali o brijanju mlade kose, na to odmah zaboravite. Uz ova dva jednostavna trika, nestašne vlasi više vam neće stvarati probleme.

Mlada kosa mnogima stvara probleme pri stilizovanju frizure.

Nestašne vlasi koje štrče uz rub glave stvaraju utisak neuredne kose, što niko ne želi. A što je najgore, još više štrče kada je kosa sveže oprana. Ali, ako ste razmišljali o brijanju mlade kose, na to odmah zaboravite, jer će svakako ponovo narasti, pa ju je uvek bolje pustiti da izraste.

Foto: Pixabay.com

A dok to čekate, isprobajte ove jednostavne trikove koji će vam pomoći da ukrotite mladu kosu. Sve što vam treba je stara četkica za zube i lak ili vosak za kosu, zavisno od toga kakvu ćete frizuru napraviti:

Za puštenu kosu:

Na četkicu za zube nanesite malo laka za kosu i lagano njome češljajte nestašne pramenove od korena prema vrhovima sve dok ih potpuno ne zagladite.

Foto: Pixabay.com

Za zavezanu kosu:

Prvo napravite željenu frizuru, zatim posegnite za voskom za kosu i nanesite malu količinu na četkicu za zube. Počnite zaglađivati nestašne vlasi od linije kose prema zatiljku sve dok se ne stope s ostatkom kose. Pripazite samo da vam u kosu ne zapnu ostaci voska.

#Kosa

#Lepota

#Žena

'