AKTUELNO

Modni komadi koji će totalno OSVEŽITI tvoje poslovne kombinacije!

Ko kaže da poslovni izgled mora da bude ozbiljan i dosadan? Tome u prilog idu i brojni modni trenovi koji su poslednjih godina omogućili ženama da i na poslu izgledaju šik, poput cvetnih odela, bluza s mašnama i volanima, kariranih sakoa...

Ako želiš da i tvoj poslovni stil u 2018. godini postane bolji, sve što ti treba je ovih 5 komada koji će ti to osigurati.

Cipele s niskom potpeticom

Ako želiš da na poslu češće nosiš štikle, nabavi model s niskom potpeticom. Osim što su stabilnije i udobnije od klasičnih salonki s visokom, tankom petom, u ovakvim cipelama bićeš i u koraku s trendovima.

Šik remen

Remen je već odavno izgubio svoju primarnu svrhu i poslednjih par sezona postao je hit modni dodatak za kojim žene posežu kada žele da učine svoje autfite zanimljivijima. A remen s efektnom kopčom najlakši je način da u trenu podigneš i svoj poslovni izgled.

Velika torba

Ako, uz malu torbicu, svaki dan na posao moraš nositi i dodatnu platnenu torbu kako bi mogla da poneseš sve što vam treba, vreme je da nabaviš veću torbu. S jednim povećim kožnim modelom u koji stanu sve tvoje stvari, delovaćeš mnogo elegantnije nego kada istovremeno nosiš nekoliko torbi i vrećica.

Klasično odelo

Tamno odelo s prugicama možda baš ne zvuči stajliš, ali s razlogom je klasik. Osim što je primer prave poslovne elegancije, u ovakvom odelu bićeš samouverena i moćna, pogotovo ako ga iskombinuješ s nekim dobrim parom štikli i ženstvenom bluzom.

#Garderoba

#Odeća

#Posao

'