AKTUELNO

Pogledajte desnu ruku svog partnera jer ona pokazuje njegovu seksualnu energiju.

Kada budete gledali ruke svog partnera, obratite pažnju na mali prst i Venerin breg, ali i na veličinu i oblik dlana u odnosu prema ostatku tela.

Izrazito veliki dlanovi izrazito označavaju osobu koja mnogo razmišlja i teško prelazi sa reči na dela, što i u seksualnom smislu znači da ćete se načekati do seksualne akcije.

Dok palac govori o nekim osobinama karaktera koje mogu da utiču na stav i seksualnu sposobnost osobe, mali prst govori o kvalitetima seksualne energije ili njenom poremećaju, dok Venerin breg – jastučić koji se nalazi u podnožju palca – očigledno govori o naravi osobe koja je određuje i u seksualnim smislu.

Naglašen Venerin breg govori o osobi koja je aktivna, energična, romantična i senzualna i s kojom bi vam verovatno u seksu moglo biti i više nego prijatno. Ali, ako je Venerin breg prenaglašen, to bi mogla da bude osoba sa velikim seksualnim apetitima.

S druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u seksualnom smislu možda imate posla s teškim dosadnjakovićem.

Veliki palac jasan je znak dominacije u krevetu

Palac se smatra posebnim prstom jer on kontroliš sve ostale prste. On pripada planeti Veneri. Ako je reč o muškarcu ili ženi koji imaju velik i snažan palac, imate sreće: verovatno ima vrlo jaku seksualnu energiju i zapovedničku narav i mogao bi da bude dominantan u krevetu. Mali palac ne mora da bude razlog za izbegavate partnera, ali imajte na umu da bi mogao da ima problema sa tim da govori otvoreno o svojim seksualnim potrebama, što znači da ćete se teže i uskladiti.

Foto: Pixabay.com

Dugački kažiprst držite na tihoj vatri

Kažiprst je pod uticajem Jupitera. Ako je dugačak, reč je o ambicioznom karakteru koji će se i u krevetu sigurno truditi da vas zadovolji, ali voli i da bude zadovoljen. To su osobe koje najviše uzbuđuju osećanja tokom osvajanja, odnosno stalno bi trebali da ih držite i na tihoj vatri i da ima date priliku da se trude oko vas.

Dobro pazite kako se naginje srednji prst

Kad ispružite dlan i prste, obratite pažnju na to kako stoji srednji prst: ako se svija prema kažiprstu, to je znak spontanosti i vesele naravi sa kojom ćete se i u društvu osećati ugodno.

Dugački domaliprst pun strasti i osećaja

Ako je domali prst duži od kažiprsta, reč je o ljudima koji imaju izrazitu emocionalnu snagu, pa bi u odnosu mogli da budu poneti emocijama i strastima.

Mali prst odaje šarmere bez pokrića

Mali prst predstavlja komunikaciju, pa je dobro da bude dugačak, što znači da čovek ima dobru sposobnost verbalne i emocionalne komunikacije, što je u seksualnom odnosu važno. Ali ukoliko im mali prst nije dugačak, to su često šarmeri bez pokrića, oni koji vas u krevetu ponekad mogu i razočarati.

Pročitajte još: Da ulepšate dan: Evo 13 ODLIČNIH razloga za jutarnji se*s

#Prst

#Ruka

#Seks

'