AKTUELNO

Zvezde će vam doneti ogromnu sreću!

Ritual za ljubav vrlo je moćna u periodu Mladog Meseca. On će se iznad horizonta naći 20. septembra, i biće u sazvežđu Device, koju vezujemo za perfekcionizam.

Dakle, ako krenete da prizivate ljubav, doći će vam jedna zrela veza u kojoj ćete vi i partner obraćati pažnju na svaku sitnicu.

Pročitajte još: HOROSKOP OTKRIVA PRLJAVE STVARI O VAMA: Rođeni u ovom znaku LOME KREVETE, a evo ko pruža najbolji oralni seks

Uzmite jedan beli papir i komad uglja. Sačekajte mesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi ugljem na papiru i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite. Nakon toga je bitno da vas toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega/nju da bude privlačno, možda se čak zbog toga odluči za vas za ceo život. Važno je da ova bela magija ne deluje na slobodnu volju, nego pre svega na vas.

Foto: Pixabay.com

U nama se skrivene dobre energije ojačavaju, tj. delimično nas povezuju s osobom čije ime se nalazi na papiru. Blaga telepatska veza će da se razvije što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

#Horoskop

#Ljubav

#Mesec

'