AKTUELNO

Ako izgarate od želje da imate uvid u to ko je i kada prestao da vas prati, možete se poslužiti trikovima koji dolaze u obliku raznih aplikacija, zavisno o kojoj je društvenoj mreži reč.

U današnje vreme, broj ljudi koji vas prati na društvenim mrežama sve je bitniji. Ako se nađete u nekom društvu niko vam neće zameriti ako nekog od poznanika u prolazu ne pozdravite, no ako nekog otpratite na društvenim mrežama, to postaje problem.

Isto tako, svi znamo kako u suprotnom slučaju, kad nas neko zaprati dobijete notifikaciju, no u suprotnom notifikacije nema. Pa, ako izgarate od želje da imate uvid u to ko je i kada prestao da vas prati, možete se poslužiti trikovima koji dolaze u obliku raznih aplikacija, zavisno o kojoj je društvenoj mreži reč.

INSTAGRAM - Unfollowers For Instagram

Foto: Pixabay.com

Kada instalirate ovu aplikaciju, ulogujete sa svojim Instagram podacima. U ovoj aplikaciji možete videti vaše nove pratioce, ko vas je otpratio, ali i one koje vi pratite, a vas nisu zapratili nazad. Ako želite ići još dalje, možete videti i ko vas je blokirao!

FACEBOOK - Still Friends

Foto: Pixabay.com

Reč je o aplikaciji koja se sinhornizuje s vašim korisničkim Fejsbuk profilom kada može saznati ko je odjednom "nestao" s vaše liste prijatelja. No, potrebno je platiti ako želite saznati o kojoj je osobi tačno reč.

TWITTER - who.unfollowed.me

Foto: Pixabay.com

Povežite ovu aplikaciju s vašim Tviter profilom i svakih sat vremena dobićete sveže informacije ko vas novi prati i ko vas više ne prati.

Pink.rs

#Aplikacija

#Društvene mreže

#Facebook

#Instagram

#Tviter

'