AKTUELNO

Zbog prekomerne konzumacije ovih pića, vrlo lako možete dobiti dodatne kilograme.

Ukoliko ste u procesu mršavljenja, onda znate da je to lavovski posao. Osim što je neophodno da redovno vežbate i pravilno se hranite, podjednako je bitno i da se obrati pažnja na ono što se pije.

Zbog prekomerne konzumacije ovih napitaka, vrlo lako možete dobiti dodatne kilograme.

Sveži sokovi

Foto: Pixabay.com

Sveži sokovi su dobra opcija s vremena na vreme, međutim njihova previše česta konzumacija i prekomerno ispijanje nije dobra opcija kada mršaviš. Sadrže velik broj kalorija i šećera pa će ti samo odmoći pri gubitku kilograma.

Proteinski šejk

Foto: Pixabay.com

Prehrana bogata proteinima vrlo je važna, pogovo ako želiš da izgradiš mišiće. No, želiš li da smršaš, onda treba da izbegavaš konzumaciju ovog pića nakon treninga.

Energetski napici

Moraš biti svesna broja kalorija i količine šećera koje ova pića sadrže u sebi, pa čak i ako misliš kako su takvi napici zadnja nada da ostanete budni.

Kafa s puno mleka, šećera, šlaga, čokoladnih preliva i slično

Foto: Pixabay.com

Kafa bez previše dodataka i to jedna šoljica u rano jutro neće naštetiti koliko sve ostale vrste kafa ili čak nekoliko šoljica tokom dana. S takvom kafom konzumiraš veliki broj kalorija.

Kokteli

Foto: Pixabay.com

Ko bi odoleo slatkim i šarenim pićima? Ti moraš ako želiš da steseš liniju, jer su kokteli prepuni kalorija. Ako već moraš da popiješ nešto alkoholno, onda biraj pića s najmanje kalorija.

Pink.rs

#Dijeta

'