AKTUELNO

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana...

OVAN

Niste baš raspoloženi da radite, tako da ćete danas završavati poslove u hodu. Bez obzira što okruženju možete delovati rasejano, bićete efikasni. U slučaju da možete, odputujte službeno. Popodnevni sati vam obećavaju dobro društvo i sjajan provod tokom večeri. Rizikujte.

Foto: Pixabay.com

BIK

Finansijski možete ići van svojih mogućnosti tokom današnjeg dana. Nemojte štedeti zarad zabave i opuštanja, ali nemojte puno voditi računa o željama drugih. Pravićete kompromise koji će na kraju vama prijati, i stvarati atmosferu u kojima će ljudi iz vašeg okruženja na kraju ceniti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Zvezda su vam naklonjene u delu partnerskih odnosa, bilo koje vrste. Iskoristite današnji dan da neki bitan posao ili projekat privedete kraju, ili da ugovorite nešto što se odugovlači. Dan može biti problematičan onima koji su u zauzeti - izbegavajte rasprave. Slobodnima sledi prijatno iznenađenje.

Foto: Pixabay.com

RAK

Naglašeno je vaše polje javnosti i želje za slobodom. Danas možete konkretizovati razlog nekog svog nezadovoljstva koje traje zadnjih nedelja, a i neka konkretna i brza akcija će vaše raspoloženje vrtoglavo promeniti. Budite prisutni u razgovoru sa voljenom osobom. Slobodne će neko očarati.

Foto: Pixabay.com

LAV

Imate mogućnost da neki posao ili odnos pomerite sa mrtve tačke, a na vama će biti da nađete rešenje kako to izvesti. U slučaju da ste u dilemi, tražite savet nekoga ko je stariji i iskusniji, pošto bi vas potencijalna greška mnogo koštala. Emotino niste potpuno zadovoljni, a danas možete nešto da rešite i na tom planu.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Odličan vam je dan u kome bi ste mogli da proširite svoje kontakte, a neko bi mogao i emotivno da vas zainteresuje. Pratiće vas srećne okolnostima u susretima i sastancima, a imate mogućnost da jedan problem rešite preko osobe na položaju. Uvek birajte kada imate priliku za to - danas je imate.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Idealno vreme da se nađete sa vama dragim ljudima koje niste videli dugo. Opuštite se i ne razmišljajte o poslu i svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Potrebna vam je širina u svakom smislu. U večernjim satima će vas iznenaditi flert sa osobom prijatnog izgleda.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Razmišljate o prolaznosti svari, tačnije odnosa. Potrebno je da obradite i prihvatite neke činjenice. Neke nove priče se otvaraju za vas a vi imate potrebu da postavite dobre osnove. Nije vreme de se opteretite sitnicama. Imate podršku dragih ljudi. Prija vam pažnja mlađe osobe.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

U poslednje vreme pokušavate da dovedete u red stvari vezane za poslovni deo. Uz to vas opterećuju i neke emotivne dileme. Danas se naglašavaju izvesna vama bitna rešenja. Izlazak iz začaranog kruga bi vam doneo veliko olakšanje. Za to ćete ipak sačekati još par dana.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Proteklih par dana su prenaglašene vaše emocije. Niste sigurni u ono što radite ili priželjkujete. A ako jeste - čini vam se da je nešto nedostižno. Spletom čudnih okolnosti, nastupajući događaji će vas uveriti da je sve moguće. Ostanite dosledni i optimistični. Izbegnite raspravu sa jednim članom porodice.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Sebe prikazujete u najboljem mogućem svetlu danas. Može vas opteretiti nešto što vam nameću drugi ali ćete i to stojički izdržati tokom popodneva. Na neki način skrećete pažnju na sebe. Zauzeti mogu da se suoče sa ljubomorom voljene osobe. Slobodni trebaju da se srede i izađu jer prijatna iznenađenja slede.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Moguć vam je nesporazum sa partnerom na intelektualnoj osnovi, ali će ipak vaš emotivni život biti stabilan. Privlačićete suprotan pol, pa je to nešto što danas možete iskoristiti i na radnom mestu. Zauzetima sledi prijatno uznenađenje od voljene osobe. Novac vam dolazi preko neke starije osobe.

Foto: Pixabay.com

#Horoskop

'