AKTUELNO

Saznajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Bilo koju dilemu ili problem, danas uspešno rešavate. Povoljni su vam završeci kao i pripreme za projekte koji tek trebaju da počnu. Informacije koje danas dobijete će vam značiti vrlo brzo. Povoljan je dan i ako treba da završavate nešto vezano za porodične poslove.

BIK

Foto: Pixabay.com

Danas ste naglašeno emotivni i trudićete se da funkcionišete uglavnom kroz partnerstva. Možete za vrlo kratko vreme da upoznate neke zanimljive osobe. Nemate razloga da imate zadršku u bilo kom odnosu, sa saradnicima ili voljenom osobom. Moguće su vam prolazne stomačne tegobe.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Danas se trudite da napravite neke dugoročne planove i to će vam poći za rukom. Imate tendenciju i da razmišljate o mogućem bežanju od nekih trenutnih okolnosti, a ohrabrenje prijatelja će vam dati dobar pravac. Opustite se u slučaju novog poznanstva pošto ćete delovati suviše hladni ili kruti.

RAK

Foto: Pixabay.com

U prvom planu je vaša sposobnost organizacije. Prihvatite ili postavite sebi izvesna ograničenja da biste došli do zacrtanog cilja. Danas pravite jako dobre kontakte i perspektivna partnerstva. U centru pažnje ste gde god da se nađete, pa to treba iskoristiti. Privlači vam pažnju osoba sa bitnom razlikom u godinama.

LAV

Foto: Pixabay.com

Vaše samopouzdanje je na zavidnom nivou. Međutim, moguće su vam greške u rasuđivanju, naročito pod uticajem bliskih saradnika. Pokušajte da isključite taj subjektivni princip u donošenju odluka koje imaju uticaj na druge. Klonite se tračeva. U večernjim satima vas pokreće jedno poznanstvo.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Dobijate podršku ljudi iz okruženja po pitanju nekih ličnih planova. Opet, vi sami se ne osećate baš najbolje. Nemate razloga da preispitujete neke ranije donešene odluke. Prihvatite pažnju kojom ste okruženi i krenite dalje. U slučaju da ste sami, prijaće vam pažnja suprotnog pola koju dobijate u popodnevnim i večernjim satima.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Nećete imati jasan plan šta vam je činiti, naročito ako ste nedavno raskinuli poslovnu saradnju, ili ste zbog finansijskih razloga odustali od projekta koji vas je zanimao. Ako priznate jedan lični propust, pokazaćete voljenoj osobi da je poštujete, a istovremeno ćete osetiti i olakšanje.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

U poslu ćete uživati podršku saradnika i šefa. Nečiji postupak pokazatelj je da dotičnoj osobi možete ukazati poverenje. Budite nekome podrška i istupite sa konstruktivnim predlozima, jer ćete time podstaknuti sled željenih dogadjaja. Pristanite na kompromis koji će vas odvasti do cilja.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Moraćete da se prilagodite okolnostima i ponuditi kompromis, uprkos vašoj nespremnosti. Šefovi će insistirati na postavljenim kriterijima, pa je prekovremeni neplaćeni rad vrlo izvestan u vašem slučaju. U krugu porodice će se pokrenuti razgovor u kome morate odlučno da štitite neke svoje interese.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Budite oprezni u oblastima koje su u vezi sa zakonom i financijskim institucijama, sredite dokumentaciju i prikupite potrebne saglasnosti. Dan vam nije pogodan za potpisivanje ugovora i za komunikaciju sa sponzorima ili ulagačima. Prija vam podrška partnera ili prijatelja.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Dobićete zeleno svetlo pa ćete moći da iznesete svoje mišljenje oko vama važnog pitanja. To ćete shvatiti kao znak da ste prihvaćeni u radnoj sredini ili među novim prijateljima. Ako planirate pokretanje novog posla, uzmite koji slobodan dan i dobro razmislite na koga ćete moći da se oslonite.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Možete da računate na podršku saradnika da biste pokrenuli ili održali jedan projekat. Budite pažljiviji sa novcem, a moguć vam je finansijski dobitak. Imate mogućnost da napredujete i usavršavate se. Prija vam pažnja suprotnog pola i slede interesantni susreti u večernjim satima.

#Blizanci

#Horoskop

#Zvezde

'