AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Vreme je da rešite nešto što odlažete već izvesno vreme. Možete da obnovite neki kontakt iz prošlosti. Prisutan je strah da će se problem u komunikaciji obnoviti. Bespotrebno brinete. Opustite se i slušajte svoje unutrašnje osećaje. Nekima će se ukazati prilika za ulazak u tajnu vezu, ali to ne bi bio dobar potez.

Foto: Pixabay.com

BIK

Danas ste skloni da donosite brzoplete zaključke. Pazite da vam jezik ne bude suviše brz pošto možete da pokrenete sukob koji bi trajao. Vaša vesela priroda će vam pomoći da otvorite neka vrata. Prijaće vam da promenite okruženje i opustite se. Tokom večeri vam je moguća nesanica, tako da je savet da isplanirate nešto.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Imate mogućnost da rešite neku papirološku zavrzlamu ili uspostavite kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Diplomatičan pristup će upaliti. Nepotrebno brinete oko jedne mlađe osobe. Danas ne donosite konačne odluke jer će ubrzo doći do promena izvesnih okolnosti. Prijatno će vas iznenaditi osoba koja vam u prvom trenutku deluje nepristupačno.

Foto: Pixabay.com

RAK

Svojim postupcima ćete davati primer drugima iz svog okruženja, naročito poslovnog. Većina razmišlja o poslovnoj promeni ili dodatnom poslu. Danas možete pokrenuti neke bitne kontakte u tom pravcu. Možete nešto naplatiti ili brzo zaraditi. U večernjim satima se osećate umorno, ali to vas neće sprečiti da se dobro zabavite.

Foto: Pixabay.com

LAV

Niste potpuno sigurni šta vam je činiti. Danas ipak usporite i ne donosite impulsivne odluke. Moguće su vam izvesne sabotaže od strane mlađih ljudi iz vašeg okruženja. Ipak, vaša pozitivna energija će privlačiti slične osobe u vaše okruženje. Usmerite svoju pažnju na ljude koji vam prijaju, a ostalo ignorišite.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Izvesni događaji tokom dana će vas uveriti da ste neke loše stvari ostavili iza sebe. Jednostavno ćete blistati, kako god vi sebe videli. Nemojte da propuštate prilike za druženje i izlaske. Ako ste zauzeti, sledi vam prijatno iznenađenje od voljene osobe. Slobodni će upoznati nekoga ko im se može činiti čudnim ali veoma interesantnim.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Danas tražite nešto, ili nekoga, da vas intelektualno stimuliše. Pokušajte da na neki način izbacite višak energije pošto se može pretvoriti u nervozu. Prijatno će vas iznenaditi poziv ili dolazak osobe iz drugog mesta. U večernjim satima nemojte da preterate u hedonizmu. Zainteresovaće vas osoba sa većom razlikom u godinama.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Može vas boleti glava od neke papirologije kojom se bavite danas, ali rešenje koje dolazi vam daje izvesnu sigurnost i donosi uspeh. Komunikacije koje ostvarujete vam na neki način idu u prilog (bilo da su poslovne ili emotivne prirode). Nova poznanstva su u vezi sa javnim mestima. Opet vi ste ti koji treba da odaberete potencijalnog partnera.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Verovatno ćete brinuti oko nekog novca. Rešenje će vam stići nekako neočekivano. Potražite pomoć skorašnjeg prijatelja. Savet je da ne ulazite u neke veće kupovine ili ulaganja. Konkurentski pristup saradnika vas može izbaciti iz takta u jednom trenutku. Ipak, veče obećava prijatno druženje gde ćete se potpuno opustiti.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Činiće vam se da svi oni koji imaju problem danas kucaju na vaša vrata. Vaši energetski potencijali su jaki, tako da možete da izađete na kraj sa bilo čim što odlučite. Opet, pazite se svoje tvrdoglavosti. Stvari se pokreću uz izvesne srećne okolnosti. Ako odlučite da izađete, privućiće vas dve osobe oko kojih ćete se dvoumiti.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Misli vam lutaju, a vi treba da donesete izvesne bitne odluke. Oslonite se na intuiciju i odbacite eventualne sumnje u sebe. Dan vam je povoljan za promene. Manje pričajte preko telefona jer vam je moguća glavobolja. Prijatno će vas iznenaditi poziv osobe koju ste smatrali potencijalnim partnerom.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Ukazaće vam se mogućnost da jednu zamisao sprovedete u delo uz nečiju podršku. Trudićete se i da pomognete jednoj vama dragoj osobi. Uzdržite se od kupovine i uzimanja pozajmica. U popodnevnim satima ste promenljivog raspoloženja i prijaće vam priča sa osobom koja vas dobro poznaje. Uživaćete u flertu tokom večernjih sati.

Foto: Pixabay.com

Foto: Promo

#Astrologija

#Horoskop

#Znakovi

'