AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde danas pripremile.

Foto: Pixabay.com

OVANOvo je dan u kome želite da se odmorite i pobegnete od svega. Prija vam društvo kreativnih ljudi. Razgovor koji bi vas udaljio od svakodnevice je poželjan. Danas preuveličavate svoja nezadovoljstva ali ako se pokrenete u pozitivnom pravcu - nema vam ravnog. Teško ćete skinuti osmeh sa lica.

Foto: Pixabay.com

BIKDosta toga privodite kraju ili dovodite na svoje mesto. Odličan ste diplomata, naročito tokom popodneva. Nenadani izlazak će vam osvežiti dan i izmamiti osmeh na lice. Vaša prijatnost će privlačiti suprotan pol. Distanca koju pravite na početku će pojačati napade potencijalnih partnera.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCIDobijate objašnjenja za nečije postupke iz prošlosti koji vam nisu bili jasni. Samim tim ćete ispuniti izvesnu prazninu koja je vezana za događaje iz prošlosti. Opustite se i ne razmišljajte daleko unapred. Neće vas držati mesto pa ćete se sigurno naći u okruženju ljudi koje vam prijaju. Vaši saveti će nekome biti dragoceni.

Foto: Pixabay.com

RAKU proteklom periodu vam je falilo prijatnih trenutaka sa vama dragim ljudima i porodicom. Prija vam što ćete napokon usporiti tempo, ali ćete se teško prestati da razmišljate o poslu. Kreativnost vam je i dalje na zavidnom nivou, naročito ako se bavite privatnim poslom ili ga menjate. Dobro ćete se provesti u večernjim satima.

Foto: Pixabay.com

LAV Niste sigurni na koju stranu da se okrenete. Odgovor potražite u nekim proteklim iskustvima ili savetu starije osobe koja vam je draga. U poslu iskoristite dan da nešto privedete kraju. Osećaj težine vas napušta tokom popodneva. U večernjim satima ćete se dobro provesti ali povedite računa koliko ćete da popijete.

Foto: Pixabay.com

DEVICA Ovo je dan u kome možete jako dobro da profitirate, što ne mora da znači da je novac u pitanju. Uporni ste da jedan plan sprovedete u delo. Za to će vam današnji dan doneti izvesne srećne okolnosti. U večernjim satima će vam privući pažnju osoba sa krakterističnim pogledom i interesatnim poslom.

Foto: Pixabay.com

VAGA Intuicija vam je danas nepogrešiva. Okruživaćete se ljudima koji mogu da vas podrže ili vam daju kreativne ideje. Može vas opteretiti bavljenje nekom papirologijom pa to prepustite nekom drugom. U večernjim satima će vas neko iz kruga prijatelja prijatno iznenaditi. Upravo preko prijatelja možete da upoznate osobu interesatnog karaktera.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA Neke stvari ne zavise od vas i to je ono što danas trebate da prihvatite. Ne pravite striktne planove jer će vam dan biti nekako haotičan. Zapišite u rokovnik ono što vam je bitno i oslonite se na pomoć nekoga iz kruga porodice. Povoljan vam je dan da jedan plan pokrenete, nešto što priželjkujete već izvesno vreme.

Foto: Pixabay.com

STRELAC Možete jako dobro da profitirate danas. Jedino što može da vas ograniči je vaša rasejanost i nekorišćenje ponuđenih prilika. Opteretili ste se nekim velikim planom, pa sitnice mogu da vam promaknu. Zavodićete pogledom, a opet mislite na osobu iz prošlosti. Odlučite se šta biste i krenite u akciju.

Foto: Pixabay.com

JARAC Vama ne treba mnogo da se pokrenete. Danas imate osećaj da sve radite polovično. I niste daleko od istine. Ne održavaju vam pažnju svakodnevne aktivnosti. Potrebna vam je novina i osveženje. Flert sa jednom nešto svetlijom osobom je ono što vam treba. Susret je u nekom većem društvu ili na kraćem putu.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA Sve što ima veze sa inostranstvom i javnošću vam je odlično prikazano danas. Naćićete se u ulozi savetodavca. Možete da profitirate kroz partnerstva. Dobro ćete se zabavljati u većem društvu. Imate mogućnost da birate kada je u pitanju emotivni deo. Fasciniraće vas osoba rođena u nekom vatrenom znaku.

Foto: Pixabay.com

RIBE Vaš perfekcionizam će danas biti primećen. Dobijate pohvalu od poslovnog saradnika ili osobe koju ste nedavno upoznali. Povoljan vam je dan za planiranje puta, a ako želite danas da otputujete možete menjati plan. Prija vam kontakt sa osobom koja je jako fizički privlačan. Ne planirajte daleko unapred.