AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile.

OVAN

Foto: Printscreen Youtube

Još uvek brinete oko finansija, a posla sve više. Ni danas nećete moći da naplatite sve ono za šta se zalažete, ali nemojte da vas to brine. Samo radite i ne prestajte da želite. Krupne promene su blizu, a vi kao da ne možete da ih dočekate. Prija vam flert u popodnevnim satima. Uživate u igri.

BIK

Foto: Printscreen Youtube

Uticaj drugih je danas jak, ali u pozitivnom smislu. Danas možete da rešite nešto uz nečiju pomoć ili naklonost. Samo fokusirajte svoju pažnju i tražite konkretne stvari. Pripadnici znaka koji su u vezi ili braku se danas suviše preispituju u vezi tog odnosa. Nemate razloga za brigu - savet je da se otvorite.

BLIZANCI

Foto: Printscreen Youtube

Potrebno je da se okrenete iza sebe pošto vam tajni neprijatelji već izvesno vreme rade o glavi. Ne upuštajte se u rasprave. U jednom trenutku treba da pokažete zube, ali to nije danas. Imate zaštitu ljudi na položaju i to vam daje osećaj sigurnosti. Oni koji su u vezama imaju priliku da nešto raščiste.

RAK

Foto: Printscreen Youtube

Izvesne okolnosti na koje ne možete da utičete danas vam idu u prilog. Imate otvorena vrata da utičete na nešto ili nekoga pa bi trebalo da iskoristite taj uticaj. Ne držite se po strani u projektima na radnom mestu. Svakako na vas gledaju kao na osobu koja je bitna u promenama koje slede.

LAV

Foto: Printscreen Youtube

Odličan vam je dan da nešto rešite ili pokrenete. Možda ćete morati da prihvatite da drugi imaju veliki uticaj na ono što je vama bitno i nemojte da vas to plaši. Imate naklonost drugih, a jedino što može da iskomplikuje trenutnu situaciju jeste vaša impulsivnost i netaktičnost. Prijatno iznenađenje sledi od osobe suprotnog pola.

DEVICA

Foto: Printscreen Youtube

Sve što ima veze sa putovanjima i drugim mestima vam je povoljno naglašeno. Može vas sabotirati neko iz kruga rođaka, ali je savet da ne reagujete. Stiže vam bitna vest u popodnevnim satima. Brinete oko jedne vama drage osobe, ali je to neopravdano. Lepe stvari su pred vama, a vi imate osećaj da ste u začaranom krugu.

VAGA

Foto: Printscreen Youtube

Brinu vas finansije već izvesno vreme a danas će doći do bitnih pomaka na tom polju. Nešto se napokon razrešava u vašu korist. U slučaju da ste zaljubljeni i u vezi - slede vam interesantne vesti od partnera. Još nije vreme da se potpuno opustite zbog toga što vam sledi gužva na bar dva životna polja.

ŠŠŠKORPIJA

Foto: Printscreen Youtube

Vaše emocije su danas prenaglašene. Suviše brinete oko posla ili jednog vama bitnog partnerskog odnosa. Nešto je neizvesno, ali će se u narednih nekoliko dana rešiti u vašu korist. Ovo je povoljan dan za sve ono što je u vezi sa državnim institucijama, a pokretnuto je u prethodnih nekoliko nedelja. Opustite se.

STRELAC

Foto: Printscreen Youtube

Već izvesno vreme stagnirate na polju posla ili karijere. Danas će se naglasiti moguća razrešenja a na vama je da napravite svoj izbor. Ipak neke informacije koje dolaze do vas treba da zadržite za sebe. Mnogima je moguć interesantan susret na poslu ili u centru grada. Opet zbog svoje zamišljenosti možete da propustite priliku za flert.

JARAC

Foto: Printscreen Youtube

Poslovni deo vam je aktivan i tu tek dolazi do povojnih razrešenja. Emotivni deo je nešto što brine većinu pripadnika znaka. Osećate se usamljeno. Prihvatite poziv za izlazak ili neku proslavu. Tu će vas prijatno iznenaditi osoba sa bitnom razlikom u godinama. Za sada maštajte i pravite poslovne planove.

VODOLIJA

Foto: Printscreen Youtube

Ne trpite nametanja, naročito osoba iz kruga porodice. Danas je taj uticaj jak a vi niste sigurni šta vam je činiti. Naravno, popustićete da bi svi bili mirni. Prioritet vam je da smanjite stres i počnete da uživate u nekim lepim stvarima. Ne vraćajte se u prošlost. Prijatno će vas iznenaditi osoba koju smatrate prijateljem.

RIBE

Foto: Printscreen Youtube

Danas povedite računa u slučaju da završavate nešto oko papirologije. Zamišljeni ste i skloni da zaboravljate neke bitne stvari. Najviše bi vam prijalo da se opustite i prepustite drugima inicijativu u poslu. U slučaju da ste u vezi ili braku, danas ćete rešiti nešto bitno u samom odnosu. Rasterećenje dolazi i onima koji su vezani za inostranstvo.

Foto: Promo

#Dan

#Horoskop

#Zvezde

'