separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Hotel na Majorki dozvoljava samo ženama da budu njihovi gosti


Postoje mnogi hoteli u Španiji koji su dozvoljeni samo za osobe muškog pola, a konačno je otvoren jedan rezervisan samo za žene.


Na Majorki je otvoren hotel koji u svoje prostorije pušta samo osobe ženskog pola, ali samo ukoliko imaju više od 14 godina. Hotel nudi potpun ugođaj svim gošćama u vidu udobnosti, spa-centra, biblioteke, terase na krovu, tradicionalnih jela i provoda. Uz sve to, organizuju se i izleti po ostrvu i kulturne aktivnosti.

Žoan Enrik Kapelja, predsednik Som hotela, kazao je da su pre otvaranja hotela vršili ispitivanje i da su otkrili kako bi žen volele hotel samo za sebe. Hotel zapošljava i osobe muškog pola, jer zakon o diskriminaciji polova u Španiji štiti i muškarce, ali se prednost, ipak, daje ženskom osoblju.

- Jedan od naših ciljeva je da pružimo određenu vidljivost ženama koje rade tradicionalno muške poslove - rekao je Kapelja, prenosi Klix.ba. Broj samostalnih putovanja se sve više povećava, a studija Britiš ervejza je pokazala da gotovo 75 odsto žena planira putovanje bez muškog društva.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti