AKTUELNO

Srpkinje su poznate po tome da vrlo revnosno prate modne trendove, ali nešto nam govori da ovaj model farmerki nikad neće naći svoje mesto u njihovom garderoberu.

Farmerke koje bi trebalo da se podjednako dopadnu ljubiteljkama zvoncara i onima koje su verne "skinny" džinsu, ispostavile su kao najveći modni promašaj.

Model visokog struka sa jednom uzanom nogavicom i drugom ultra širokom, a koje su dizajnersko čedo Ukrajinke Ksenije Šnajder, žestoko su iskritikovane na društvenim mrežama. Nerazumno su skupe - staju 450 evra, izgledaju čak bizarno, a ovaj model nikome ne može da laska, smatraju devojke širom sveta.

- To je zločin protiv mode - je jedna od komentara koji se može pročitati na društvenim mrežama.

Ipak, Selin Dion je pošlo za rukom da u njima izgleda šik. Jedna od najboljih pevačica na svetu, koja doduše i nije poznata po najsjajnijim modnim odabirima, uspela je da na najbolji način uklopi ovaj veoma neobičan model.

Srpkinje su poznate po tome da vrlo revnosno prate modne trendove, ali nešto nam govori da ovaj model farmerki nikad neće naći svoje mesto u njihovom garderoberu...

#Farmerke

#moda

'