AKTUELNO

Ako u nastavku teksta prepoznate svog muškarca, blago vama

Zašto muškarci varaju? Zašto obično ne mogu biti odani ili iskreni? Odgovore na ova pitanja traže mnoge žene koje su u svojim vezama ili brakovima suočene sa prevarom partnera. Ako u svom odnosu sa partnerom pronađete neke od sledećih osobina i načina ponašanja, onda nema razloga da brinete. Vaš voljeni vam je veran u svakom trenutku.

Uvek je iskren

I kad su u pitanju i sitnice i važne stvari, uvek vam govori istinu o tome gde se nalazi i izražava svoje mišljenje i osećanja. Ne okleva kad je u pitanju otkrivanje njegovih pravih prednosti i mana - jer zna da ga volite sa svim manama sve dok vam je veran.

Trudi se da sve znaš

Ne morate ni pisati poruke ili ga zvati kako biste znali gde se nalazi u određenom trenutku. Ne morate ga ni pitati šta planira i šta ga tišti. On je za vas otvorena knjiga. Preuzeće inicijativu kako bi vas informirao o svemu iz svog života jer ne žel ida se osetite isključenom.

Uvek je zauzet

Ako je tip muškarca koji uvek nešto radi, velike su šanse da uopšte neće imati vremena da stupi u kontakt sa drugom devojkom. Ako je uvek poslovno zauzet i ima svoje hobije, neće imati vremena za druženje s drugim ženama. Osim ako naravno ne ode tokom noći dok vi spavate.

Raskrstio je sa svim bivšim devojkama

Ako je vaš partner prekinuo sve kontakte sa bivšim partnerkama, onda nema potrebe da brinete da će vas prevariti. To znači da ih je preboleo.

Uvek stavlja vaše potrebe iznad svojih

Nesebičan čovek nikada ne bi varao i zna koliko bi vas povredio kada bi to učinio. Sve što on želi jeste da vas učini srećnom.

#Ljubav

'