separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Ona svaki dan lice umiva ovako: Puder više ne koristi, nema potrebe za njim!


Devojke širom sveta su "poludele" za ovom metodom. Da li ste raspoloženi da isprobate ovaj način nege?


Ukoliko vaša koža nije baš najzdravija, ne brinite, rešenje je na vidiku. Reč je metodi čišćenja lica koji bi trebalo da traje tačno 60 sekundi. Naime, ovu metodu predstavila je svojim pratiocima jedna blogerka. Ona tvrdi da je neophodno lice čistiti i masirati tačno 1 minut kako bi sredstvo koje koristite zaista doprlo do najdubljih delova kože i na najbolji način je isčistilo.   

Iako deluje kao osnovna stvar nege koju svaka devojka odavno zna, ona navodi da je tajna uspeha ove metode upravo tih par sekundi više koje se posvete čišćenju kože. Nakon ovakvog, možemo slobodno reći, užitka koji priredimo svojoj koži ona prodiše, postane sjajnija i zaglađena.

Devojke širom sveta tvrde da im je pomogla u smanjenju problema sa aknama.   

Kada ovako čistimo kožu na taj način obratimo pažnju na sve delove lica, i one koje bismo verovatno zaboravili, kao što je brada, deo oko nosa i linije kose. Kada se koža očisti u potpunosti odmah deluje zdravije i lepše. Mišljenje dermatologa o delotvornosti ovog načina su podeljena, ali se u jednom slažu, par sekundi ili minuta više koje posvetite nezi ni u kom slučaju ne mogu da škode.   

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti