AKTUELNO

Zbog problema iz detinjstva Kamila danas živi život bebe.

Kamila Lola iz Švajcarske je 21-godišnja devojka koja živi život bebe i članica je zajednice Odraslih koji vole bebi pelene.

Ova devojka 24 sata dnevno nosi cuclu i pelene. Iako je nekada imala problem sa nekontrolisanom stolicom, nošenje pelena je zadržala kao "hobi".

Oponašanje života bebe joj navodno pomaže da ponovo proživi detinjstvo.

Njena porodica i rodbina je prihvatila ovaj neobičan hobi, ali mnogi smatraju da je to potpuna ludost i da bi morala što pre da prestane.

Kamila je kao dete imala veliki problem sa dijarejama.

-Ušla sam u ovu zajednicu iz tužnog razloga. Kada sam bila dete nisam mogla da jedem bilo koju hranu jer mi je sve izazivalo dijareju. Tokom odrastanja imala sam nezgode u školi, na letovanju i sa porodicom. Zbog svega toga nisam uspela da steknem prijatelje, kaže Kamila.

Kamila je tokom tinejdžerskih dana promenila pol i od muškarca postala žena.

Živeći život bebe Kamila se nada da će ponovo da proživi bolje detinjstvo od prethodnog i da ispravi stvari koje su se u prošlosti desile.

-Ja sam jedna stidljiva beba koja ne priča puno. Smejem se stalno kada sam u dobrom bebećem raspoloženju. Gledam crtaće i igram se sa igračkama, potrebna mi je pomoć da bih jela i odrasli moraju da mi zamene pelenu. Svaki dan mi je drugačiji, kaže Kamila.

#Žena

'