separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Napravite od vašeg kupatila spa-centar


Maštate o tome da radnu nedelju završite odlaskom u neki od spa centara i opustite se, ali nikako ne uspevate to i da uradite? Zašto onda ne biste svoje kupatilo "pretvorili" u velnes oazu, u koju možete da zakoračite kad god poželite?


Potrebno vam je samo malo kreativnosti i truda da biste poželeli da nikada ne izađete iz sopstvene zone za relaksaciju.

Potrebno vam je samo malo kreativnosti i truda da biste poželeli da nikada ne izađete iz sopstvene zone za relaksaciju.

Ukoliko imate prozor, neka i venecijaneri budu u nekoj od pastelnih nijansi, ali nemojte preterivati u izboru – koristite najviše tri različite boje u celom kupatilu. Kupite bar jedan veliki, debeli i mekani peškir, dugački bademantil nežnog tkanja i meke, frotirske papuče, i složite ih tako da vam je ugodno dok ih gledate iz kade, koju ste prethodno napunili toplom vodom i mirišljavim solima. 

Autor: Pixabay.com

Na stoličicu pored stavite korpu sa voćem i čaj, tako da vam budu pri ruci dok se budete brčkali, a možete da se okružite i mirišljavim svećama. Unesite providnu, staklenu vazu sa cvećem, a latice iz drugog buketa pospite po vodi, da plutaju. 

Bilo bi dobro i da nabavite difuzor za eterična ulja, aparat koji ih raspršuje, kao paru, stvarajući pritom negativne jone koji pročišćavaju vazduh, uništavaju bakterije i ispunjavaju prostoriju mirisom. Za otklanjanje nagomilanog stresa najbolja je lavanda, pa zažmurite, udišite je duboko i zamislite da ste na moru.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti