AKTUELNO

Uzmite šator u ruke, nešto hrane i otisnete se u najlepše predele svoje države ili čak i dalje.

Da biste se dobro odmorili i zaista nauživali nije vam potreban pun pansion u luksuznom hotelu. Dovoljan je šator za kampovanje, ali sa providnim krovom.

Sigurno mislite da ne postoji ništa bolje od boravka u hotelu s pet zvezdica. Ipak postoji - hotel s pet milijardi zvezdica, ali samo ako volite da kampujete.

View this post on Instagram

We are happy that Outwell Panorama has been commended for Best Camping Innivation at Camping Magazine's Editor's Choice Awards.⠀ ⠀ Outwell®PANORAMA addresses the desire for close contact with nature from the comforts of home. It effects every aspect of tent design: large versatile tent openings, huge tinted windows, warm roof colours, and opulent, spacious Ambassador Master and Premier bedrooms – all are embraced to create the best Outwell camping experience ever. ⠀ ⠀ #outwell #outwellmoments #outwellfriends #tentcamping #tentlife2019 #campinglife2019 #gocamping #getoutside #hiking #outdoors #campingwithkids #familycamping #springcamping #getoutthere #exploretheoutdoors #campinglife ⠀ ⠀

A post shared by Outwell (@outwelltents) on

Kampovati znači ostaviti sve iza sebe: TV, videoigrice, mobilni telefon, internet i sav stres koji svakodnevno proživljavate i naći mir u prirodi.

Zamislite samo da možete da napustite sve obaveze. Uzemete šator u ruke, nešto hrane i da se otisnete u najlepše predele svoje države ili čak i dalje.

Ovaj trend je u poslednje vreme veoma popularan na Instagramu, a ono što je primetno jeste da kamperi obično koriste šatore s transparentnim krovom.

Na ovaj način se stapate s prirodom, a vaše kampersko iskustvo je mnogo zanimljivije nego u običnom šatoru.

Samo zamislite koliko bi bilo lepo da ušuškani u šatoru gledate zalazak sunca, čitajući omiljenu knjigu uz topli čaj.

Ako želite da u potpunosti uživate, birajte toplije vreme bez kiše i snega. Iako vam komarci mogu stvarati problem, sprej protiv ovih napasti će vas spasiti, a vi ćete se moći istinski da se odmorite i da napunite baterije za nove životne pobede.

Ipak, morate da znate da je kampovanje mnogo više od predela koji oduzima dah. Kada ste u divljini, morate da znate mnogo stvari. Morate da naučite kako pravilno da postavite šator, zapalite vatru i da znate da se vratite do šatora kada krenete da skupljate drveće po šumi za potpalu vatre.

Probajte i ostale aktivnosti koje vam kampovanje omogućava, poput ribolova, planinarenja ili vožnje kajakom.

Još jedan vrlo važan aspekt kampovanja je što vam pomaže da izgradite i ojačate odnose. Imaćete priliku da razgovarate i da se ponovo povežete s ljudima. U takvim situacijama uvek imate o čemu da razgovarate. Samo se okupite oko logorske vatre i podelite s ljudima priču o tome kako ste proveli dan, ali i neke anegdote iz svog života.

Kampovanje nije glamurozna aktivnost, ali upravo u tome je njegova lepota.

Pa, ukoliko ste tip koji uvek i u svakoj prilici želi da izgleda lepo, kampovanje nije za vas.

#Hotel

#Putovanja

'