AKTUELNO

Popularni modni brend iz Barselone izradio je ekskluzivne kreacije koje je nosila njihova ambasadorka, Sofía Sanchez de Betak. Modeli će biti dostupni od 3. juna u Mangovom online shopu i prodavnici u Njujorku. Reč je o kapsuli koja je bila inspirisana ovogodišnjom temom gala događaja.

#MANGOxMETGALA

Po prvi put u istoriji, Met Gala ugostio je španski high-street brend. Mango je bio prisutan na najznačajnijem svetskom društvenom događaju u modnoj industriji predstavivši ekskluzivne haljine za Sofiju Sanchez de Betak, ambasadorku branda.

Foto: Promo.

Komadi nastali za tu priliku otelovljuju genijalnost i ekstravaganciju definisanu konceptom kempa. Zabavna estetika koja se odnosi na pojam manga kao voća na najslikovitiji aspekt: upečatljive tonove, zamršene tkanine, volumene, detalje u aksesoaru i poseban senzibilitet baziran na pozorištu.

Foto: Promo.

Da bi oblikovala i artikulisala identitet ovog ekskluzivnog dizajna, Sofía Sanchez de Betak radila je zajedno s stilistkinjom Mimi Cuttrell i dizajnerskim timom Manga na njegovom razvoju. "Ovo je vrlo važan trenutak za Mango. Ovim vrstama projekata želimo nadahnuti naše klijente, pokazati im drugu stranu brenda, predstaviti im druga iskustva i učiniti ih delom istorijskih prekretnica za kompaniju “, kaže Jan Rivera, direktor za imidž brenda Mango.

Foto: Promo.

Osim ograničene verzije modela koji je nosila Sofía Sánchez de Betak na crvenom tepihu, brand je dizajnirao kolekciju kapsula inspirisanu temom Meta Gala. Haljina i izbor odeće biće dostupni u Mango radnji u Nujorku, koja se nalazi na 561 Broadway-u, kao i službenoj Mango stranici mango.com od 3. juna.

Sofía Sanchez surađuje s Mango-om više od dve godine. Rođena je u Argentini, poslovna žena, umetnička direktorka, modna savetnica i dizajnerka. Njena strast prema putovanjima, njena magnetska lepota i stil, eklektičan i poseban, potvrdili su njen status modne ikone.

#Haljina

#moda

'