separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

LJUBAV JE U VAZDUHU! Evo ko će naći partnera u aprilu, a kome se zvezde neće biti naklonjene!


Jednom znaku će sve ići od ruke.


OVAN

Tokom ovog meseca u prvom planu će vam biti porodični i emocionalni problemi iako ćete se i dalje truditi oko karijere, ali u mnogo manjoj meri.  

Posao  

Imaćete uspeha što se tiče finansija, a rizične investicije će se isplatiti.  

Ljubav  

Postaćete agresivniji što se ljubavi tiče što će dovesti rascepa između vas i partnera. Moraćete da napravite izbor u prijateljskim krugovima, stoga će na vama biti da prihvatite takve obaveze ili da ih odbijete. Ukoliko planirate trudnoću to će biti teže tokom ovog meseca.  

Zdravlje  

Odlično zdravlje i dovoljno energije da izvršite sve obaveze. Ako počnete da trenirate i zdravo se hranite samo ćete poboljšati trenutno stanje.  

BIK

Imaćete potpunu kontrolu nad svojim privatnim i društvenim životom. Bićete u poziciji da donosite odluke koje će usmeriti vaš život u pravom smeru.  

Posao  

Karijera će biti u razvoju ovog meseca i svaki pokušaj u traženju posla će biti uspešan i sve na vašem radnom mestu će vam biti podčinjeno. Finansijski status će vam biti zadovoljavajući i razmišljaćete kako da unapredite zaradu. Imaćete mnogo potencijala kada je reč o investicijama, što će vam doneti veliku sreću.  

Ljubav  

U ljubavnom životu biće mnogo nesuglasica koje možete da rešite kroz razgovor i uzajamno razumevanje. Društveni život će vam takođe biti turbulentan.  

Zdravlje 

Izuzetno dobro zdravlje za ovo doba godine. Radite na tome da ojačate mišiće kako biste sačuvali dobro zdravlje.

BLIZANCI

Tokom ovog meseca fokus će vam biti na karijeri i ostvarenju ličnih ciljeva. Samopoštovanje će vam biti jače i uz pomoć njega ćete moći da ostvarite svoje snove.

Posao  

Profesionalnizam će vam biti na visokom nivou pa će karijera napredovati. Finansijska situacija će biti teža ovog meseca jer neće svi vaši poduhvati imati uspeha. U zavisnosti od broja troškova i vaša porodica će biti u težem finansijskom stanju.

Ljubav  

Biće dosta konfuzije i neslaganja između vas i partnera, jer će on osetiti da ga zanemarujete zbog pažnje koju dajete svojoj karijeri.  

Zdravlje  

Zdravlje će biti izuzetno ovog meseca i moraćete dosta da vežbate da biste ga održali.  

Autor: Unsplash

RAK 

Imate predispozicije za uspeh kao i za napredovanje u karijeri. Imaćete delimičnu kontrolu nad svojim napretkom, ali takođe će vam biti potrebna pomoć drugih kako biste u potpunosti uspeli.  

Posao  

Zvezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki uticaj na vaš profesionalni uspeh. Ukazaće vam se dobre poslovne prilike. Vaš finansijski status će biti podstaknut vašim profesionalnim povratkom i sve materijalne potrebe neće biti problem. Drugi izvori finansijske podrške biće od vaše porodice, prijatelja kao i od vaših nadređenih.  

Ljubav  

Imaćete odličan ljubavni i društveni život. Sjajno ćete se slagati sa prijateljima i porodicom što će ostaviti pozitivan utisak na vaš život. Veza sa partnerom će biti oblična, pa je povoljno vreme za trudnoću.  

Zdravlje  

Zdravlje će biti dobro. Kako biste poboljšali svoje blagostanje počnite da se bavite kreativnim radom i umetnošću kako biste opustili um i telo.  

LAV

U centru pažnje ovog meseca biće vam dragocena iskustva, status na poslu kao i društveni život.

Posao  

Što se tiče prognoze za april poslovni život će vam biti uspešan i ostarićete sve ciljeve koje ste zacrtali u karijeri. Vaše finansijsko stanje u ovom trenutku ispunjava vaša očekivanja i vaše investicije će biti od velike koristi za vas i vašu porodicu. Ovo će biti odličan trenutak da se upustite u rizične poduhvate, jer će na kraju dana doneti plodove.  

Ljubav  

Imaćete poteškoće u ljubavnom životu zbog nedostatka vaše pažnje. Takođe ćete imati teških trenutaka u održavanju svog društvenog kruga jer ćete se mnogo baviti svojim ličnim razvojem.  

Zdravlje  

Pozitivan zdravstveni status za ovo doba godine. Uživaćete u opuštajućim trenucima, ali treba i da vežbate kako bi vaše zdravlje postalo stabilnije.  

DEVICA

Trošićete više vremena na duhovnost i posvetićete se humanitarnom radu. Zadesiće vas velika sreća ovog meseca i sve će ići u vašu korist.  

Posao  

Sposobni ste da prevaziđete izazove na koje nailazite tokom svog profesionalnog života. Ovo je odličan mesec za vas da unapredite svoje finansijske šanse. Udruživanje sa talentovanim ljudima takođe će vam dati osećaj duhovne pripadnosti.  

Ljubav  

Odnos između vas i vašeg supružnika ili partnera biti na probi ovog meseca zbog vašog prkošenja i buntovne prirode. Nedostajaće vam sreća u braku zbog nepovoljnog položaja zvezdi.  

Zdravlje  

Fantastično zdravlje, kako mesec napreduje poboljšavaće se i vaše zdravlje ako se pridržavate zdrave ishrane i treninga.  

VAGA

Bavićete tuđim problemima, a vaš uspeh će zavisiti od saradnje sa drugim ljudima. Bićete puni ljubavi, a društveni krug će vam se povećati. Nećete se baviti svojim problemima tokom ovog meseca.  

Posao  

Uspesi u karijeri će biti na fer nivou, moraćete više da se potrudite kako biste postigli velike ciljeve. Vaši poslovni poduhvati će biti od velike koristiti za vašu finansijsku situaciju. Dobićete finansijsku podršku od svog partnera.  

Ljubav  

Ljubav će biti u vazduhu toko ovog meseca, naćićete partnera na radnom mestu ili u krugu prijatelja. Seksualnost će vam biti na vrhuncu zbog atraktivnosti kojom ćete pleniti tokom ovog meseca.  

Zdravlje 

Opustite se i prepustite duhovnosti kako biste se postarali za zdravlje celog bića.

Autor: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Biće vam potrebno mnogo koncentracije kako biste izgradili emocionalni status, ali i postigli potrebno blagostanje. Zbog vaše ličnosti povećaćete krug prijatelja kojima će pomoći da ostvare svoje interese. Karijeru i lični uspeh ćete ostaviti po strani tokom ovog meseca.

Posao  

Imaćete dodatnu prednost na radnom mestu jer ćete biti dodatno fokusirani na svoju profesiju. Napravićete značajne pomake u svojim profesionalnim oblastima. Ovog meseca ćete biti mnogo inovativni i upustićete u razne poduhvate koji će biti potpuni uspeh. Vaš finansijski status će biti mnogo stabilniji.  

Ljubav  

Ljubavni život će vam procvetati, a vaš odnos sa supružnikom će biti jednako uzbudljiv kao i vaš društveni život. Ući ćete u odnose na radnim mestima, kao i u krugu prijatelja. Povoljan period za trudnoću zbog bliskosti između vas i vašeg supružnika u ovom trenutku.  

Zdravlje  

Imaćete sjajno zdravlje. Morate pametno da razmišljate i da višak posla raspodelite svojim podređenima kako biste osigurali stabilno zdravstveno stanje.  

STRELAC

Horoskop predviđa da ćete ovog meseca biti zabavna osoba i karijera i lične ambicije u ovom periodu neće biti važne. Postićićete značajne rezultete zbog svog samopouzdanja i inovativnosti. Gledaćete da provodite više vremena u druženju sa porodicom.  

Posao  

Ovaj mesec vaša karijera će biti dovedena u pitanjem jer ćete dosta odmarati i vaše karijera će zahtevati mnogo više napora. Imaće velike mogućnosti u traženju posla. Vaša finansijska sredstva će biti u redu ovog meseca, tako da ćete moći da se pobrinete za svoju porodicu i troškove koje imate. Trebalo bi da pazite da ne trošite mnogo dok se ne prevaziđete rizičnu finansijsku situaciju.  

Ljubav  

Ljubavni život će vam biti pun užitaka i prijatnih trenutaka. Seksualnost će vam biti na vrhuncu, a društveni kruj će biti najčešći izvor emocionalnih odnosa.  

Zdravlje  

Zvezde će vam dati prednost i vaše zdravlje će biti ohrabrujuće pozitivno. Bavite se fizičkom aktivnošću kako biste održali dobro zdravlje.  

Autor: Burst

JARAC 

Ovog meseca pažnju ćete usmeriti na dobrobit vaše porodice i vaše emocionalno stanje. Vaša ličnost će biti od velike pomoći drugim ljudima od kojih ćete dobiti veliku podršku.  

Posao  

Vaša karijera će imati manju stopu rasta sa mnogo teških vremena. Samo emocionalna stabilnost će dovesti do pravog uspeha u vašoj profesiji. Moraćete da napravite ravnotežu pri trošenju svojih sredstava između zabavljanja i ličnog napretka.  

Ljubav  

Vaš ljubavni život neće biti tako stabilan kao što se očekivalo, ali sa emotivnim promenama moći ćete da se upustite u savršen odnos.  

Zdravlje  

Vaše zdravlje u ovom trenutku neće biti toliko dobro, a kako biste ga popravili potrebno vam je dosta opuštanja.  

VODOLIJA 

U potpunosti ćete se usredsrediti na svoj interes, kao i na karijeru, koja će vas zauzvrat učiniti inovativnim. Bićete veoma agresivni u poslu, a fokus će biti na promeni, što će dovesti do savršenog učinka u postizanju ciljeva. Um će vam biti otvren za promene u budućnosti.  

Posao  

Podnećete različite promene u svojoj profesiji. Ostajanje na jednom radnom mestu neće biti moguće jer ćete želiti da promenite smer u kojem vam ide karijera. Vaše finansijsko stanje će biti šareno u ovo doba godine. Moći ćete da zadovoljite svoju potrebu za materijalnim stvarima bez ijednog problema.  

Ljubav  

Tražite partnera sa kojim ćete biti kompatibilni. Zbog ovoga ćete imate tendenciju da se upuštate u različite veze, a potraga će brzo napredovati. Niste raspoloženi da se obavežete.  

Zdravlje  

Odlično zdravstvene stanje ćete održati ako se dovoljno opustite.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti