AKTUELNO

Prosto je neverovatno na čemu je ova žena spavala.

Jedna domaćica i majka je odlučila da ukaže celom svetu na to koliko prljavštine možete da izvučete iz dušeka za spavanje ukoliko ga redovno ne održavate.

Žena nije čistila dušek čak pet godina i kada je napokon našla vreme i snagu da ga usisa bila je šokirana onim što vidi. Naime, količina prljavstine koja se pojavila u filteru usisivača bila je nezamisliva.

Ova Australijanka je u grupi na Facebook-u "Mame koje čiste" objavila fotografiju na kojoj se vidi koliko prašine i druge prljavštine ima posle čišćenja samo jednog dušeka. Priznala je i da nije čistila dušek neko vreme.

- Imam malo čudan odnos prema usisavanju dušeka i oduvek je bilo tako. Ali, od sada ću definitavno imati drugačiji pristup čišćenju ovog dela nameštaja - napisala je žena i dodala je da nikada pre učalnjenja u pomenutu grupu na Facebook-u nije razmišjlala o tome da i ovaj komad u spavaćoj sobi treba da se posebno tretira, odnosno čisti.

Foto: Pixabay.com

Okačila je sliku koja pokazuje koliko prašine je bilo u dušeku koji nije čišćen pet godina.

Ostale mame su bile u šoku. Prokomentarisale su da je neverovatno da spavamo u tolikoj prljavštini i da o tome zapravo ništa ne znamo.

Interesantno je da je većina ljudi koji su komentarisale objavu ove majke i domaćice izjavilo da im nikada ne bi palo na pamet da mogu da usisaju svoj dušek. Naime, svi su mislili da je jedini način čišćenja ovog dela nameštaja istresanje. Međutim to nije istina, čak i prikupljanje prljavštine vlažnom krpom je način da osvežite podlogu na kojoj spavate.

#Krevet

#Kuća

#dušek

#Čišćenje

'