AKTUELNO

Položaj u kojem spavate partner i vi, može da bude pokazatelj vašeg odnosa - tvrde stručnjaci za neverbalnu komunikaciju. Oni iznose nekoliko zanimljivosti na tu temu

Položaj u kojem spavate partner i vi, može da bude pokazatelj vašeg odnosa - tvrde stručnjaci za neverbalnu komunikaciju. Oni iznose nekoliko zanimljivosti na tu temu.

* Ukoliko oboje ležite na boku, okrenuti u istu stranu, u obliku "kašike", znači da postoji velika strast. Razdvojena "kašika", kada on drži jednu ruku na vama, pokazuje bliskost, ali i potrebu za udobnošću.

* Oboje ste okrenuti na svoju stranu, leđa o leđa ili čak udaljeni leđima. To otkriva da, ako ste na početku veze, nema zaljubljenosti. A ukoliko ste dugo zajedno, može da znači da je bliskost i dalje prisutna, ali da vam samo treba više prostora za spavanje.

* Kada ste oboje na boku i zagrljeni okrenuti jedno prema drugom, nije vam udobno uopšte, ali to vam nije ni važno, jer ovaj položaj emituje - zaljubljenost.

* Ako on spava na leđima, a vaša glava mu je na ramenu ili grudima, a ruke su vam isprepletane, znači da oboje volite da se mazite i uživate u romansi.

* On leži na leđima i grli vas jednom rukom, simbol je zaštitničkog položaja i ozbiljnosti odnosa.

#Seks

'