AKTUELNO

Mnogi muškarci uz pomoć estetske hirurgije žele da postignu što savršeniji izgled stomačnih mišića, a sve češće se odlučuju na korekciju kapaka, takozvanu bleferoplastiku i filovanje bora!

Borac za ljudska prava, direktor novosadske NVO "Sigurna pozicija" i poznato TV lice otkriva za Pink.rs da muškarci posećuju bolnice za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju u Srbiji zato što žude za što boljim izgledom!

On ističe da je trend ulepšavanja plastičnim operacijama odavno zaludeo i muškarce, a našim čitaocima daje korisne savete:

- Najbolja kombinacija za dobar izgled je miks sporta, adevkatne ishrane i estetske hirurgije. Kada u teretani ne može da se postigne 100 - procentni uspeh, nastupa plastični hirurg. Isto važi i za lice - kada bore, uprkos nezi, postanu sve vidljivije nastupa estetski hirurg, koji svojim mezo-koktelima i hijaluronskim preparatima, primera radi, koži vraća svežinu - navodi Nestorović.

Foto: Promo

Kako dodaje, estetska hirurgija, više nije samo trend, koji nam stiže iz Holivuda, sa Majamija ili Brazila, već potreba i deo kulture života, bez obzira na pol i godine, a finansijski je dostupnija gotovo svakom zaposlenom čoveku u Srbiji.

- Usluge estetske hirurgije u Srbiji su povoljnije nego u zemljama Evropske unije – navodi naš sagovornik i otkriva u kojim godinama muškarci počinju da se zagledaju u ogledalu:

- Muškarci se posle 30-tih i ranim 40-ima sve više odlučuju da posete estetskog hirurga. Najvažnija stvar je izabrati dobrog stručnjaka! - dodaje Nestorović o čijem izgledu brine naš čuveni plastični hirurg Milomir Gačević.

- Starost se ne može izbeći, ali se može znatno usporiti. Kao što u sportu treba imati edukovanog trenera, tako treba imati pravog profesionalca kada je u pitanju estetka hirurgija. Poverenje u lekara i mera da ne pretera u reoblikovanju određenog dela tela zapravo su najvažniji. Zlatna sredina je granica prirodnog izgleda. To je zapravo sredina između onoga što je bilo prvobitno stanje i izgleda posle intervencije. Muškarci se danas sve više odlučuju na korekciju kapaka, takozvanu bleferoplastiku, filovanje bora, ali i abdominoplastiku. Mnogi muškarci žele da postignu što savršeniji izgled stomačnih mišića uz pomoć estetske hirurgije, ali je sve stvar želja, ukusa i umerenosti – kaže naš sagovornik.

Foto: Promo

Kako kaže, Srbija je postala izuzetno popularna destinacija za one koji žele da se podvrgu plastičnim operacijama.

- U Srbiji cveta medikal turizam i sve više stranaca dolazi da odradi tretmane, jer su najpovoljniji u Evropi, a po kvalitetu usluge ne zaosataju za onim u Švajcarskoj ili Nemačkoj. Mnogi stranci dolaze upravo u Srbiju, da postanu što atraktivniji – prvo sebi, svojoj boljoj polovini i poslovnom okruženju - istakao je Nestorović.

- Nekada je postojao samo jedan bog Adonis, a danas su oni svuda oko nas – kaže na kraju Dejan Nestorović, koji je niz godina radio kao stručni saradnik na Fakultetu za sport u Novom Sadu i usko je specijalizovan za oblikovnje tela. Govorio je o kulturi tela, estetici i zdravom životu, kao motivacioni trener, od Novog Sada preko Rima do Latinske Amerike. Bio je jedan od najboljih đaka najstarije Medicinske škole "Sestre Ninković’’u Kargujevcu, a stažirao je upravo u Centru za plastičnu hirurgiju.

#Muškarac

'