separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

Laserski piling – briše nepravilnosti kože kao gumicom


Želite li da saznate kako se neguju svetske zvezde? Kako imaju tako savršen ten i teksturu kože i bez šminke? Na poslednjem kongresu u Majamiju odjeknulo je revolucionarno rešenje – laserski piling nemačkog proizvođača Asclepion.


Laser briše kao gumicom bore, pore, mitisere, flekice… U ordinaciji „Dr Babović“ čuda su moguća. Uverite se i sami u kvalitet Asclepion lasera poslednje generacije.

Frakcioni laser je potpuno bezbedan, efikasan, minimalno invazivan. Ovim tretmanom uklanja se epidermis (površinski sloj kože) kako bi se došlo do kože koja je glatka i mlada. Zahvat, takođe, podstiče produkciju kolagena koji utiče na zatezanje kože stimulišući ćelije unutar dermisa na produkciju novog, svežeg epidermalnog sloja.

Nakon tretmana prisutno je crvenilo tretiranog područja koje se povlače u narednih nekoliko sati ili dana, u zavisnosti od osetljivosti kože.

Nakon laserskog pilinga u trenirano područje može se aplikovati hijaluron koji će dodatno vratiti sjaj i volumen kože. Izdvojite 15 minuta Vašeg vremena i oduzmite sebi barem 10 godina u ordinaciji „Dr Baboivić“

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti