AKTUELNO

Oni jednostavno ne mogu da žive bez seksa.

Poznati su kao bogovi seksa i ništa im nije strano kada su u pitanju aktivnosti u krevetu.

ŠKORPIJA

Kada su ljubav, strast i seks u pitanju, Škorpije su uvek prisutne i vode glavnu reč. Oni su alfa i omega seksualnih veština i lako će vas uvesti u svoj svet fetiša. Poznati kao vrsni ljubavnici, Škorpije imaju i neodoljivu moć privlačnosti i veoma izraženu auru kojom mogu da privuku koga god žele, ali i "nateraju" ih da igraju po njihovim pravilima.

Ako se slučajno nađete na meti Škorpije, znajte da ćete "pasti" kad tad, a da će vaša noćna avantura biti krunisana najinteresantnijim seksom koji ste imali. Škorpije veoma vole seksi donje rublje, pa ukoliko želite da ih zavedete, znate na koju kartu treba da igrate.

Foto: Pixabay.com

RAK

Pripadnici ovog znaka su veoma emotivni, ali i strastveni. Oni smatraju da je seks najbolji način da se ostvari bliskost i vrlo su otvoreni i liberalni. Ne libe se da otvoreno pokažu interesovanje i predlože intimnije upoznavanje. Među Rakovima ima najviše seksualnih zavisnika koji se teško nose sa svojim problemom. Vrlo su nezasiti i sa njima druženje može da traje cele noći, ali taj užitak ćete sigurno dugo pamtiti.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Kraljevi fetiša. Tačka. Veoma strastveni i perverzni Blizanci su takođe i veoma retko verni, a imaju I problem da ostanu u dužoj vezi ili braku. Njih upravo uzbuđuje flert i igra koja vodi pravo do kreveta gde puštaju svih svojih 50 nijansi nastranosti da isplivaju.

Vezivanje ih posebno uzbuđuje, pogotovo ako uključuje i prisustvo treće osobe. Obožavaju fantazije i seks preko telefona ili kamere, a često imaju I svoju privatnu videoteku seksi filmova. Čuvajte se, jer su poznati I kao veliki zavodnici koji ne odustaju tako lako od svog plena.

S.M.

#Horoskop

#Seks

#Znakovi

'