AKTUELNO

Iako je osećaj najlepši, ima i loših strana.

Čuvna poza “od pozadi” ili “doggie style” je među omiljenima, međutim, ona ima i neke nepogodnosti:

Strije na grudima

Osećaj da vam grudi vise u vazduhu je jako čudan. Ukoliko često praktikujete ovu pozu, na vašim grudima se mogu pojaviti i strije, jer se koža tako rasteže.

Foto: Pixabay.com

Ne znate gde bi trebalo da gledate

Da li da gledate dole, pravo, sa strane ili nazad na partnera, može biti jako neugodno jer u seksu je važan kontakt očima. Pritom, opterećujete i svoj vrat zbog stalnog okretanja glave.

Kolena i zglobovi

Možete biti i na najudobnijem dušeku vaša kolena će pocrveneti kao i vaši zglobovi na rukama.

Osećaj pasivnosti

U ovoj pozi možete se osećati pasivno jer ona zahteva da samo stojite mirno. Ne osećate se seksi i kao da imate kontrolu kao što je to slučaj kada praktikujete misionarsku pozu. Ukoliko i pokušate da nešto uradite, ispašćete iz ritma.

Foto: Pixabay.com

Krevet škripi

Vašu pažnju tokom seksa može da poremeti škripanje kreveta, zbog čega nećete biti fokusirani na doživljavanje potpunog zadovoljstva.

Nedostatak ostale seksualne stimulacije

Nema kontakta očiju, maženja, grljenja i ljubljenja. To su neke stvari koje su ključne za dobar seks, međutim u ovoj pozi one baš i nisu moguće.

Bol i čudni zvukovi

U ovoj pozi možete da osetite oštar bol prilikom dublje penetracije, a to pak provocira one čudne zvukove koji dolaze iz vaše vagine, što zna da bude jako neprijatno.

I. P.

#Ljubav

#Partner

#Poljubac

#Seks

#Zavođenje

'