separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

5 odevnih komada koji će vam momentalno suziti struk (FOTO)


Ukoliko patite sa uskim i seksi strukom, odaberite garderobu koja će ga vizualno smanjiti i učiniti privlačnijim.


Uzak struk jedan je od najprivlačnijih ženskih atributa, ali nismo svi te sreće da ga imamo. Srećom, postoji nekoliko stilskih trikova uz pomoć kojih će vaš struk izgledati uže nego što zaista jeste. 

Pantalone na pruge 

Jedan od starih i najčešće korišćenih stilskih trikova za postizanje vitkije figure i stvaranje prividne visine. I dok će vas horizontalne pruge "skratiti" i vizualno učiniti debljom, vertikalne na pantalonama će imati korisan učinak. Struk tanji, noge duže! Bingo!   

Haljine sa pojasom 

Čuveni stilski trik - ako hoćete da naglasite ili suzite stomak i struk, stavite pojas ili kaiš. Ali vodite računa da to ne bude previše upadljiv asesoar na haljini. Mnogo je bolje izabrati neki neupadljiv i diskretan.  

Odeća visokog struka 

Osim što vizualno izdužuje noge, čini i struk tanjim nego što zaista jeste. Pantalone ili bilo šta drugo da izaberete, a da je visokog struka, akcenat će staviti na struk i celu građu učiniti zavodljivijom.   

Strukirani blejzeri 

Ovaj modni komad birajte tako da vam prati liniju tela, jer će stvoriti iluziju vitkije figure, pogotovo ako je strukiran ili se kopča oko struka.   

Pencil suknja 

Srednje dužine do ispod kolena, ova suknja ne samo da će lepo naglasiti struk već i guzu i sve vaše atribute. Ženstvena i elegantna, ostavlja zavodljiv i seksepilan utisak i nikada nećete pogrešiti ako je izaberete.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti