AKTUELNO

37-godišnja vojvotkinja, koja iščekuje prvo dete s princem Harijem, za posetu gradiću Birkenhedu odabrala je atraktivnu ljubičastu haljinu koja joj je u prvi plan stavila trudnički stomak i duge i vitke noge.

Megan Markl sve je iznenadila kada se na prvom ovogodišnjem pojavljivanju u javnosti s princem Harijem pojavila u efektnom stajlingu, zamenivši svoje uobičajene plave i crne odevne komade kolorblok stajlingom. No modnim stručnjacima nije trebalo dugo da shvate kako je vojvotkinja inspiraciju za stajling pronašla u pokojnoj Lejdi Di.

Iako Megan Markl već važi za modnu ikonu današnjice, čak i osobe s najviše stila imaju svoje modne uzore, a čini se kako je lepa vojvotkinja od Saseksa upravo otkrila svog. 37-godišnja vojvotkinja, koja iščekuje prvo dete s princem Harijem, za posetu gradiću Birkenhedu odabrala je atraktivnu ljubičastu haljinu koja joj je u prvi plan stavila trudnički stomak i duge i vitke noge.

S ciljem da se modno poigra, Megan je odlučila da upotpuni stajling upečatljivim detaljima, odabravši crvene štikle i crveni kaput s potpisom brenda Sentaler i popularnom smeđom torbicom s potpisom skupocenog brenda Gabriela Hersta.

Vrlo brzo nakon što su fotografije Megan u ovom zanimljivom i za nju netipičnom modnom izdanju obišle svet na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima pokojna princeza Dajana nosi stajling u identičnoj kombinaciji boja.

Princeza Dajana je oduvek važila za modnu ikonu, a tu je titulu zadržala i nakon svoje smrti 1997. S obzirom na brojne informacije o Meganinom neadekvatnom ponašanju prema posluzi i neslaganju sa jetrvom Kejt Midlton, koje ne prestaju da cure u javnost, mediji u poslednje vreme ne predstavljaju vojvotkinju od Saseksa u najboljem svetlu, pa nije ni čudo da je njen savetnički tim odlučio učiniti sve kako bi negativne napise bacio u drugi plan.

A kako drugačije to postići nego približiti Megan što je moguće bliže idealizovanoj slici kakvu javnost ima o Lejdi Di. S obzirom na to da humanitarni rad ne pomaže onoliko koliko bi trebalo, čini se kako je Meganina stilistkinja imala u planu da ona osvoji srca javnosti oblačenjem po uzoru na svoju nesuđenu svekrvu.

Bacite li oko na nekadašnje stajlinge pokojne princeze, primetićete da je sličnost zaista prevelika da bi bila slučajna.

#Megan Markl | Meghan Markle

#moda

'