AKTUELNO

Kao što nisu svi muškarci za vezu, tako nisu ni žene.

Kada su u pitanju veze, neke pripadnice Zodijaka su idealne devojke, dok su neke prava noćna mora.

U zavisnosti od toga koliko su dobre za vezu, žene u videu su rangirane od najbolje do najgore, međutim, ostalih pet u daljem tekstu bolje da ne planirate za nešto ozbiljno.

Da li ste i vi među njima?

Vodolija

Ona je prosečna devojka, neće biti najbolja, ali ni najgora. Ona je zapravo u pravoj zlatnoj sredini. Biće lojalna i posvećena u vezi, ali se pazite njene ekscentrične strane.

Foto: Pixabay.com

Lav

Ponekad u vezi imaju neka nerealna očekivanja. One često veruju da njihove romanse treba da budu magične kao one na filmovima, nešto što nijedna veza ne može da postigne na duge staze. Možda će biti teško njihovim partnerima da ih čine stalno srećnim.

Rak

Često su ljubazne i divne, ali mogu da budu naporne u nekim momentima što može da dovede do slomljenog srca i povređenih osećanja. Ovo može da ih navede da oteraju ljude iz svog života u nastojanju da sačuvaju svoj osećanja. Uvek se boje da će biti povređene.

Bik

Možda je jedna od najtežih osoba sa kojom možete da budete u vezi. Mnogi čak ne vole ni ideju da budu sa njima u vezi, jer ih smatraju ženama koje najviše slamaju srca od svih pripadnica Zodijaka. Morate da pazite vaše srce kada se zabavljate sa ženom rođenom u ovom znaku.

Ovan

Foto: Burst

Veoma su intenzivne osobe, pa će možda požuriti kroz početnu fazu veze i izložiti vas pritisku na koji niste spremni. Može da bude veoma zahtevna i naporna.

Devica

Obično su najveći snobovi Zodijaka, teško im je udovoljiti i imaju velika očekivanja kada su veze u pitanju. Iskrene su i neće se obazirati na to što će vam možda povrediti osećanja time što će vam istinu sasuti u lice. Ona možda uopšte ne brine kakvu štetu njene reči mogu da izazovu.

Škorpija

One su najgore. Ona nema obzira prema svom partneru i može da bude veoma hladne glave i da preuzme svu kontrolu u vezi. Ako uđete u vezu sa nekom ženom rođenom u ovom znaku, savetujemo vam hod na prstima i veliki oprez.

#Horoskop

#Ljubav

#Muškarac

#Žena

'