AKTUELNO

Mnogo puta smo rekle da se moda vraća i da neke komade treba sačuvati.

Tačno je da se s vremena na vreme u modu vrati nešto što smo davno nosili, ali ipak postoje neki odevni komadi kojih trebamo da se rešimo jer im nije mesto u ormanu.

Sledeće komade odeće i obuće možete odmah da bacite u kantu za smeće bez griže savesti. Ovo posebno važi za dame koje su već zašle u tridesete.

Neudobne štikle

Možda vam je u nekim mlađim godinama bilo skroz ok da obujete preuske i previsoke štikle, ali više nema potrebe da patite u nečemu što će vam napraviti više štete nego koristi. Birajte pre svega udobnost, a kvantitet zamenite kvalitetom.

Preterano pocepane pantalone

Ovakva odeća izgleda diskutabilno na sviam koji su stariji od 14 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pri kupovini obratite pažnju na kroj farmerica tako da najviše odgovara vašoj figuri.

Prekratke suknje

Minići izgledaju atraktivno i moderno pogotovo ako su noge vaš glavni adut. Nakon školskih i studentskih dana kada počnete da se osećate ozbiljnije, primenite to i na vaš fizički izgled i oblačenje. Miniće zamenite elegantnim suknjama dužine do ispod kolena.

Patike na punu petu

Ovakav tip odeće nije uopšte u trendu pa zamenite par ovakvih patika klasičnim belim patikama koje će savršeno da isu uz svaku vašu kombinaciju.

Neugledna kućna odeća

Ne kažemo da u kući trebate da nosite farmerke i budete ful sređene, ali budite tanam toliko dobro sređene da u svakom trenutku možete da otvorite vrata neznancu i izgledate savršeno. Najudobnije ćete se osećatu u kompletu trenerki koje su iste boje.

#Garderoba

#moda

'