AKTUELNO

Kako vas sledeće leto ne bi dočekalo nespremne krenite sa vežbanjem na vreme.

Savršeno izvajana zadnjica je san mnogih devojaka, ali znate kako kažu “no pain no gain” pa ćete za odličnu zadnjicu morati malo da se pomučite i preznojite.

Postoji nekoliko odličnih vežbi koje će vam pomoći da izgledate odlično i budete zadovoljne vašom pozadinom, a odlična stvar je što vam za te vežbe ne treba teretana već ih možete izvoditi i kod kuće.

Podizanje kukova

Ova vežba slična je mostu, samo što su vam noge podignute na klupu za vežbanje ili krevet. Možete da se koristite i stolicom i da radite ovu vežbu sa dve ili samo jednom nogom ako ste u boljoj fotmi.

Podizanje kukova iz poze leptir

Za ovu vežbu ne trebaju vam nikakvi rezviziti. Lezite na pod, zauzmite nogama pozu leptira i podižite karlicu. Stegnite mišiće zadnjice i ponovite vežbu u par serija.

Kvadriped uz pomoć trake

Za ovu vežbu idealno bi bilo da imate traku za vežbanje, ali ukoliko je nemate možete da radite i samo sa svojom težinom. Pazite da vam leđa budu prava, a stopalo koje podižete paralelno sa plafonom.

Podizanje noge u stranu

Ovo je omiljena vežba mnogih na Instagramu, a pomaže da se zategnu mišići butina i zadnjice. Podignite ispruženu nogu sastrane i radite ovu vežbu na podu, krevetu ili klupi u teretani. Kada malo napredujete u ovoj vežbi, možete da dodate i opterećenje u vidu trake ili tegova za noge.

Bugarski čučanj

Ova vežba aktivira kvadriceps i ojačava vašu ravnotežu i mišiće gluteusa i nogu. Vežbu možete da izvodite uz pomoć klupe, stolice ili kreveta. POnavlajjte vežbu u nekoliko serija i osetite kako vam se gluteus zateže.

#Izgled

#Lepota

#vežbanje

'